Comisia de Apel a UEFA a luat o decizie în ceea ce privește rezultatul meciului dintre România și Norvegia (nu a mai avut loc), forul continental precizând că este vorba despre victorie la "masa verde" pentru tricolori, scor 3-0. Informația a fost prezentată în premieră de către Federația de Fotbal din Norvegia.
Meciul din Liga Națiunilor nu s-a mai disputat pentru că delegația scandinavilor nu a putut pleca din țară: decizia a fost luată de autoritățile de la Oslo după ce a existat un caz de infectare cu COVID-19 în lotul pregătit de Lars Lagerback. UEFA a anulat în seara de duminică partida din acest motiv.

Ce scrie presa din Norvegia după decizia emisă de UEFA

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Presa din Norvegia nu a primit cu încântare vestea, însă se aștepta la această decizie: "Am primit pedeapsa așteptată pentru meciul anulat împotriva României, din Liga Națiunilor. Ne așteptam la asta, chiar dacă NFF (n.r. - Federația de Fotbal din Norvegia) a trimis, marți seară, o scrisoare la UEFA, în care cerea fie ca meciul să fie reprogramat, fie să fie decis prin tragere la sorți", a scris publicația VG.
"Verdicul UEFA a căzut: Norvegia pierde cu 0-3 împotriva României", titrează Aftenposten. Ziariștii norvegieni analizează și șansele echipei Norvegia la câștigarea grupei, după decizia UEFA: "Dacă asta e singura consecință, înseamnă că Norvegia este câștigătoarea grupei, în caz că învinge Austria cu două goluri diferență sau la un gol, dar de la 3-2 în sus. Cu alte cuvinte, un 1-0 nu este îndeajuns, pentru că Austria a câștigat cu 2-1 pe Ullevaal", mai scrie sursa citată.
Și colegii de la Eurosport Norvegia au reacționat după decizia UEFA: "Rezultatul meciului cu România este clar. Astfel, lucrurile nu vor sta așa cum își dorea Federația de Fotbal din Norvegia, care dorea că meciul să fie reprogramat sau tras la sorți. Ei se bazau pe faptul că nu Federația e de vina că nu s-a jucat, ci autoritățile. Au încercat să-i convingă pe cei de la UEFA, dar argumentele lor nu au fost luate în calcul".
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28