Articol scris de Andrei Bobeică
"UEFA îl suspendă pe Colțescu până în sezonul viitor, după PSG - Istanbul. Arbitrii care au făcut presupusul comentariu rasist asupra lui Webo au fost pedepsiți pentru "comportament inadecvat". Nu însă pentru rasism", scrie publicația Marca.
"Ancheta forului european a concluzionat, pe 11 februarie, că oficialul nu a făcut comentarii cu tentă rasistă. Chiar și așa, comitetul disciplinar al UEFA tot a vrut să-l sancționeze. Și Webo a primit un meci de suspendare pentru comportament nesportiv", anunță L'Equipe.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 26 MINUTE
”NU a fost rasism. A spus 'negru' unui jucător, dar UEFA a zis că a fost doar comportament neadecvat”, a scris La Repubblica.

SEBASTIAN COLȚESCU, SUSPENDAT DE UEFA PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI!

UEFA l-a găsit vinovat pe Sebastian Colțescu, după scandalul uriaș de la Paris, din timpul meciului PSG - Istanbul Bașakșehir, disputat în luna decembrie în grupele Champions League.
Colțescu, al 4-lea ofical de la partida de pe Parc des Princes, a folosit expresia "ăla negru" când s-a referit la antrenorul secund al lui Bașakșehir, Pierre Webo. De acolo a pornit un scandal uriaș, în care arbitrul român a fost acuzat de rasism.
UEFA, prin intermediul Comisiei de Control, Etică şi Disciplină, a demarat o anchetă în urma evenimentelor petrecute la Paris, iar decizia finală a forului suprem a sosit astăzi.
UEFA nu l-a găsit vinovat de rasism pe Sebastian Colțescu, însă l-a suspendat pentru "comportament inadecvat". Prin urmare, arbitrul român nu va mai putea fi delegat la vreun meci până în vară, la finalul sezonului 2020/2021.
Mai mult, Colțescu va fi obligat de UEFA să participe la un program educațional, la fel ca și Șovre. În același timp, Pierre Webo, secundul care l-a acuzat pe Colțescu de rasism, a fost suspendat pentru un meci în competițiile europene.
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 2 ORE