Articol scris de Andrei Bobeică
"UEFA îl suspendă pe Colțescu până în sezonul viitor, după PSG - Istanbul. Arbitrii care au făcut presupusul comentariu rasist asupra lui Webo au fost pedepsiți pentru "comportament inadecvat". Nu însă pentru rasism", scrie publicația Marca.
"Ancheta forului european a concluzionat, pe 11 februarie, că oficialul nu a făcut comentarii cu tentă rasistă. Chiar și așa, comitetul disciplinar al UEFA tot a vrut să-l sancționeze. Și Webo a primit un meci de suspendare pentru comportament nesportiv", anunță L'Equipe.
Premier League
Lovitură dură pentru cluburile din Anglia! Legea care va afecta serios bugetele din Premier League
ACUM 42 MINUTE
”NU a fost rasism. A spus 'negru' unui jucător, dar UEFA a zis că a fost doar comportament neadecvat”, a scris La Repubblica.

SEBASTIAN COLȚESCU, SUSPENDAT DE UEFA PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI!

UEFA l-a găsit vinovat pe Sebastian Colțescu, după scandalul uriaș de la Paris, din timpul meciului PSG - Istanbul Bașakșehir, disputat în luna decembrie în grupele Champions League.
Colțescu, al 4-lea ofical de la partida de pe Parc des Princes, a folosit expresia "ăla negru" când s-a referit la antrenorul secund al lui Bașakșehir, Pierre Webo. De acolo a pornit un scandal uriaș, în care arbitrul român a fost acuzat de rasism.
UEFA, prin intermediul Comisiei de Control, Etică şi Disciplină, a demarat o anchetă în urma evenimentelor petrecute la Paris, iar decizia finală a forului suprem a sosit astăzi.
UEFA nu l-a găsit vinovat de rasism pe Sebastian Colțescu, însă l-a suspendat pentru "comportament inadecvat". Prin urmare, arbitrul român nu va mai putea fi delegat la vreun meci până în vară, la finalul sezonului 2020/2021.
Mai mult, Colțescu va fi obligat de UEFA să participe la un program educațional, la fel ca și Șovre. În același timp, Pierre Webo, secundul care l-a acuzat pe Colțescu de rasism, a fost suspendat pentru un meci în competițiile europene.
Eredivisie
Gol fantastic cu călcâiul în Olanda
ACUM 44 MINUTE
Fotbal
Spaniolii au o propunere surpriză pentru câștigătorul Balonului de Aur
ACUM O ORĂ