Fără sport pentru perioada următoare și cu evenimentele cu public anulate, Arena Națională își schimbă rolul pentru perioada următoare. Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat pe rețelele de socializare că operatorii de la TELVERDE au fost relocați în sălile de la stadion.
TELVERDE COVID-19 (0800 800 358) este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor în timpul pandemiei de coronavirus. Sălile Media Working 1 și Media Working 2 vor fi folosite de 200 de persoane, împărțite pe 4 ture astfel încât numărul este disponibil 24/7.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 4 ORE
Arena Națională nu este singura folosită în lupta cu pandemia de coronavirus. Cei de la Real Madrid au anunțat că Santiago Bernabeu va fi folosit ca depozit de provizii medicale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 4 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 4 ORE