Când fotbalul s-a oprit din cauza pandemiei de coronavirus, patru meciuri din optimile UEFA Champions League mai aveau de disputat manșa retur: Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid, Bayern Munchen - Chelsea și Barcelona - Napoli. Mai departe s-au calificat deja PSG, Atletico Madrid, Atalanta și RB Leipzig.
Totuși, campionatul Franței a fost oprit definitiv iar guvernul francez a interzis organizarea oricărei adunări de oameni până în septembrie. Cum organizarea unui meci presupune cel mai probabil măcar 200-300 de oameni prezenți, chiar și fără spectatori, PSG și Lyon nu știu deocamdată unde vor juca meciurile de acasă din Champions League. Ceferin a făcut declarații în acest sens.
”Avem o idee dar așteptăm comitetul executive al UEFA pentru a confirma datele revenirii competiției. Pot să spun că sezonul european va fi încheiat în august. După cum arată lucrurile acum, sunt sigur că putem încheia competițiile UEFA. Cred că majoritatea campionatelor vor fi finalizate. Cele care fac altfel, este decizia lor. Dar vor trebui să joace calificări dacă doresc să participe în competițiile UEFA”, a afirmat el.
Fotbal
Răzvan Lucescu, discurs motivațional înaintea victoriei din derby-ul cu AEK Atena
ACUM 3 MINUTE
”PSG și Lyon vor fi nevoite să organizeze meciuri în Franța. Totuli, dacă acest lucru nu este posibil, meciurile se vor juca pe teren neutru. Dacă nu poți juca în țara ta, joci pe teren neutru. Nu văd de ce autoritățile din Franța nu le-ar permite să organizeze un meci fără spectatori, dar vom vedea. Acest lucru nu ține de mine”, a adăugat Ceferin.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 44 MINUTE
Premier League
Sir Alex Ferguson, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la United: "A venit, a jucat, a cucerit"
ACUM O ORĂ