Înfrângerea din Supercupa Arabiei Saudite, unde Al Hilal a fost învinsă fără drept de apel de Al Nasr Riad, 0-3, a fost dublată de un eșec neașteptat pe teren propriu, cu Abha, o formație modestă.
"Există o mare de resentimente și furie din partea consiliului de administrație condus de Fahd bin Nafa", nota kooora.com înainte de ședința de aseară, în care urma să se stabilească soarta lui Lucescu.
Potrivit yalla-sport.com, tehnicianul român nici nu condusese ultimul antrenament, locul lui fiind luat de antrenorul de la tineretul lui Al-Hilal, Rogiero Micali (fost antrenor al echipei naționale a Braziliei la Cupa Mondială U19 din 2015).
Fotbal
Finala Ligii Campionilor 2022 - cote, ponturi și statistici
ACUM 6 MINUTE

Răzvan Lucescu e încă antrenor la Al Hilal

Se părea că se va ajunge la o despărțire, iar presa arabă chiar a anunțat că fostul selecționer nu mai este antrenorul lui Al Hilal. Azi, însă, românul a participat la ședința de pregătire a echipei, semn că lucrurile nu au luat o turnură atât de dramatică. Cel mai probabil, șefii au vrut să îl demită, însă nu s-a ajuns la un numitor comun privind despărțirea. Ca atare, Răzvan a revenit azi la cârma formației, dar lucrurile între el și conducere par să fi suferit o ruptură greu de reparat.
"Aceasta este taxa pe care o plătești după ce ai reușit un sezon de succes. Lipsa de implicare și de rezultate din ultima perioadă nu se datorează presiunii sau lipsei de valoare, ci din cauza accidentărilor. Am opțiuni puține în lot, trebuie să facem față cu fotbaliștii apți", a spus Lucescu după înfrângerea cu Abha, 2-3 pe teren propriu.
Deși la un moment dat se părea că titlul e o formalitate, Al Hilal a cedat șefia clasamentului lui Al Shabab, care are acum două puncte avans.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 2 ORE