Diagnosticat în februarie cu COVID-19, fundașul Fiorentinei a avut o perioadă extrem de grea, mai ales că, așa cum Marca notează, "a fost unul dintre primii pacienți" din Italia. În vârstă de 28 de ani, apărătorul central a vorbit despre cât de important e să reușești să stai departe de orice îți poate genera gânduri negative. Pe lângă simptomele avute din cauza virusului, spațiul mental creat de pacienți e încărcat de gânduri negative, care poate duce la o depresie extrem de periculoasă.
Pezzella a explicat cât de mult a fost afectat în plan mental și cum ipotezele sumbre au înlocuit, ușor-ușor, speranța și optimismul.
"Am avut o stare deplorabilă, ajunsesem să mă gândesc: "Mâine voi mai respira sau nu?". Nu știi niciodată la ce să te aștepți atunci când te confrunți cu o astfel de boală. Când ești în pat și nu ai nimic altceva de făcut începi să te gândești la tot ce e mai rău. Apoi începi să citești știri, lucru care îți adâncește starea de depresie. Fiind sportiv, vedeam cât de afectați sunt plămânii și îmi făceam o mulțime de griji privind cariera mea ulterioară. E o învălmășeală de întrebări pe care ți le pui, nu e deloc ușor. Am fost închis practic o lună. Nu am intrat în contact cu nimeni. Acum, singurul lucru pe care pot să îl fac e să merg la supermarket. Dar evit să o fac, pentru că sunt cozi uriașe, îi mulțumesc lui Dumnezeu că există posibilitatea să primesc alimente acasă, prin intermediul aplicațiilor de pe mobil", a spus Pezzella, pentru Ole, citat de Marca.
Handbal
Trefilov, uimit de ce se întâmplă în România! "Am 8 martori, așa m-a întrebat!"
08/04/2020 LA 09:18
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 3 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 7 ORE