În conferința de presă susținută de "Rege" înaintea meciului din campionat contra Universității Craiova, acesta a vorbit despre sfatul pe care i l-a dat lui Ianis.
"Cum i-am zis eu lui: tot ce ţi se întâmplă acum este să te facă mai bun. Aşa a fost sfatul meu când am vorbit cu el. Tot ce ţi se întâmplă, că bine, că e negativ, e o situaţie care te face mai bun, să capeţi experienţă.
A fi mai bun înseamnă experienţă. El zi de zi învaţă, lucru care mie îmi place la el, e că el e deschis să înveţe, nu e un copil care pare că le ştie pe toate, nu, e deschis să înveţe îi place să antreneze, iubeşte fotbalul, sunt valori importante pentru el şi eu cred că în timp o să găsim răspunsuri mult mai concrete, mai clare, mai limpezi", a spus Hagi, potrivit digisport.ro.
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM 15 MINUTE
Ianis Hagi a fost titular în ultimul meci jucat de Rangers, sâmbătă, 8 februarie, în Cupa Scoției. Echipa din Glasgow a câștigat cu 4-1 în fața formației Hamilton Academical. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 73 cu jucătorul Davis, atunci când tabela de marcaj indica 2-1 pentru Rangers. Colegii săi au mai punctat de două ori prin reușitele lui Morelos (min. 85) și Arfield (min. 90+2).
Fotbal
Ronaldo Nazario apără proiectul lui Florentino Perez! "Fanii vor să vadă cele mai tari meciuri!"
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 2 ORE