Ianis Hagi a avut o execuţie de zile mari aseară, în partida pe care Rangers a câştigat-o datorită execuţiei sale, 2-1 cu Hibernian.
După ce împotriva lui Aberdeen, în weekend, a prins finalul de joc, acum jucătorul împrumutat de la Genk a fost titular. În prima jumătate de oră nu a avut realizări notabile, lucru de înţeles în condiţiile în care e nou la echipă şi nu a ajuns să fie familiarizat cu automatismele din jocul lui Rangers.
Un fotbalist extrem de inteligent, Ianis s-a adaptat din mers, a arătat multă personalitate şi şi-a asumat rolul de dirijor al echipei, creând multe ocazii şi fluidizând jocul prin pasele sale extrem de exacte.
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34
Faptul că Hagi Jr e un lider s-a văzut şi la faza golului din minutul 84. După ce un coechipier a prelungit pe spate, cu capul, mingea a ajuns la român, care nu a stat pe gânduri şi a tras din prima. O execuţie extrem de dificilă, dar care s-a transformat într-un gol extrem de spectaculos. Steven Gerrard, tehnicianul lui Rangers, a recunoscut că iniţial, când a văzut că Ianis încearcă să finalizeze din acel unghi, s-a enervat foarte tare, considerând că şansele de reuşită sunt minime. Mult mai indicat i s-ar fi părut englezului ca Hagi să preia sau să îşi aşeze mai bine mingea. "Dar ce ştiu eu!?", a fost concluzia amuzantă a legendei lui Liverpool, care a vorbit la final la superlativ de modul în care românul s-a prezentat la confruntarea cu Hibernian.
"La gol, eu ţipam la el să nu lovească mingea din voleu, din prima, ci să preia, să şi-o aşeze. Dar ce ştiu eu!? A fost o finalizare fantastică", a spus Gerrard, potrivit dailyrecord.co.uk.
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33