Viitorul lui Paul Pogba la Manchester United este incert. Fotbalistul mai are 10 de luni de contract cu englezii și, în ciuda ofertei care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător de pe Old Trafford, mijlocașul este tentat să plece, fiind dorit, printre altele, de PSG.
În aceste condiții, oficialii lui United ar fi pus ochii pe câțiva jucători potriviți pentru a-i lua locul francezului. Leon Goretzka, Saul Niguez și Eduardo Camavinga sunt variantele lui Ole Gunnar Solskjaer. Potrivit presei din Germania, însă, fotbalistul lui Bayern Munchen nu va mai putea fi luat în considerare de englezi.
Reporterul Florian Plettenburg, apropiat al campionilor din Bundesliga, a anunțat pe contul său de Twitter că Goretzka va semna în următoarele zile o prelungire a contractului său cu Bayern Munchen până în 2026.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203586.png

Saul, favorit să-i ia locul lui Pogba

Astfel, dacă Pogba va pleca de la United, englezii ar putea încerca să-i obțină transferul lui Saul Niguez. Rio Ferdinand a declarat la începutul acestei săptămâni, pe canalul său de YouTube, că jucătorul lui Atletico Madrid este perfect pentru echipa lui Solskjaer, estimând că prețul corect pentru Saul se ridică la maxim 60 de milioane de euro.
"Cred că dacă jucătorul potrivit devine disponibil la prețul potrivit, Ole Gunnar Solskjaer va merge să-l ia. Problema e cine este disponibil și cine ar putea fi potrivit? Saul Niguez s-ar potrivi perfect și acum costă circa 40-50 milioane de lire sterline (47-58 milioane de euro). Acesta este un preț decent pentru cineva ca el, care are experiență în Liga Campionilor. Sunt un mare fan al lui. Dacă îl poți aduce în această fereastră, cred că trebuie să o faci", a spus fostul fotbalist.
Pentru Manchester United urmează duminică, de la ora 16:00, meciul cu Southampton. În prima etapă din noul sezon al Premier League, jucătorii lui Solskjaer s-au impus cu 5-1 în fața celor de la Leeds, asigurându-și primul loc al clasamentului.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Serie A
Paul Pogba la Juventus, afacere încheiată! Mijlocașul va câștiga jumătate din cât i-a propus United
23/06/2022 LA 19:47
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Ionuț Radu pleacă de la Inter Milano. Destinația portarului român
19/06/2022 LA 11:14