Colonelul dr. Mădălin Hincu al CSA Steaua a fost invitat la emisiunea Națiunea Stelistă moderată de Cristian Scutariu și a oferit clarificări privind posibilitatea ca FCSB să evolueze pe arena Stelei.

Ce se va întâmpla cu stadionul din Ghencea

Colonelul Mădălin Hincu este cel care administrează stadionul Stelei. El a fost întrebat ce va face în cazul în care pe masa lui va sosi o cerere oficială de la FCSB pentru a evolua pe arena din Ghencea, contra cost.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 4 ORE
”Vă dau exemplul bazinului de înot. Am fost la el acum, era plin acolo de copii. Îmi doresc să facem o echipă atât de puternică la fotbal și la rugby încât nu vom avea timp (n.r. - să închirieze arena pentru FCSB). În puținul timp liber vom primi echipa națională și eventual să organizăm evenimente care să ne aducă bani”, a răspuns Hincu.
”Dacă nu avem disponibilitate, nu avem ce să facem. Avem fotbal, avem rugby de liga 1. Nu este neapărat o strategie de a refuza, poate veni o solicitare din partea oricui și să nu ai poziții libere. O altă variantă ar fi să nu respecți legea, să fie un litigiu între tine și societatea respectivă și atunci să nu poți să onorezi solicitarea respectivă”, a adăugat el.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 4 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 4 ORE