Colonelul dr. Mădălin Hincu al CSA Steaua a fost invitat la emisiunea Națiunea Stelistă moderată de Cristian Scutariu și a oferit clarificări privind posibilitatea ca FCSB să evolueze pe arena Stelei.

Ce se va întâmpla cu stadionul din Ghencea

Colonelul Mădălin Hincu este cel care administrează stadionul Stelei. El a fost întrebat ce va face în cazul în care pe masa lui va sosi o cerere oficială de la FCSB pentru a evolua pe arena din Ghencea, contra cost.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 18 MINUTE
”Vă dau exemplul bazinului de înot. Am fost la el acum, era plin acolo de copii. Îmi doresc să facem o echipă atât de puternică la fotbal și la rugby încât nu vom avea timp (n.r. - să închirieze arena pentru FCSB). În puținul timp liber vom primi echipa națională și eventual să organizăm evenimente care să ne aducă bani”, a răspuns Hincu.
”Dacă nu avem disponibilitate, nu avem ce să facem. Avem fotbal, avem rugby de liga 1. Nu este neapărat o strategie de a refuza, poate veni o solicitare din partea oricui și să nu ai poziții libere. O altă variantă ar fi să nu respecți legea, să fie un litigiu între tine și societatea respectivă și atunci să nu poți să onorezi solicitarea respectivă”, a adăugat el.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM O ORĂ
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 2 ORE