Cosmin Olăroiu este unul dintre cel mai bine cotați antrenori români, la ora actuală. Tehnicianul de 51 de ani a cucerit titlul de campion al Chinei pe banca lui Jiangsu Suning și a ajuns la 17 trofee cucerite în cariera de antrenor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"Oli" a devenit campion în 4 țări diferite, de-a lungul timpului: România, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și China.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
Așa cum era de așteptat, odată cu performanțele uriașe au venit și recompensele pe măsură. Doar pentru titlul de campion cucerit în China în toamna trecută, Olăroiu a încasat 2,5 milioane de euro.
Per total, românul a adunat o avere estimată la 46 milioane de euro de-a lungul carierei de antrenor.

Cea mai mare bogăție a lui Cosmin Olăroiu: "Asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om!"

Într-un interviu oferit pentru gsp.ro, Olăroiu a recunoscut că a câștigat sume uriașe în străinătate, dar a dezvăluit apoi că nu banii reprezintă cea mai mare bogăție pe care a atins-o în anii petrecuți departe de casă:
"Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am capătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni. Asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție.
Am avut șansa să merg prima dată la o echipă de top, chiar dacă nu era la cel mai bun moment. Era o echipă de tradiție. Din nefericire, te realizezi mai bine afară decât aici. Nu vorbim aici doar de antrenori. Vorbim de doctori, de ingineri, despre tot ce înseamnă români.
Ăsta e un aspect. Al doilea e că acolo există și apreciere pentru ceea ce faci. Din păcate, aici nu mai există așa ceva... Noi ne dorim ca lucrurile să fie așa cum sunt la televizor sau pe internet. Însă realitatea nu este cum vrem noi să fie... e alta", a spus Cosmin Olăroiu, pentru gsp.ro.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE