Rangers rămâne neînvinsă în acest sezon, după 1-1 pe terenul Slaviei Praga și e favorită la calificarea în sferturile de finală a Europa League. Meciul a fost unul complicat pentru scoțieni și din prisma faptului că venea după un moment istoric: formația de pe Ibrox a cucerit al 55-lea titlu de campioană, în weekend, astfel că fotbaliștii au fost puțin deconectați după acea performanță impresionantă.
Dar, grație lui Ianis Hagi, autorul pasei de gol, Rangers a obținut un egal în Cehia, iar seria impresionantă continuă. Carlos Cuellar, fundașul central din echipa lui Walter Smith, care în sezonul 2007-2008 ajungea până în finala Cupei UEFA a vorbit la superlativ de trupa lui Stevie G. Scoțienii au fost atunci învinși în ultimul act de Zenit, pe final, scor 2-0, iar Cuellar îi vede pe Ianis Hagi&Co peste formația sa, ultima din istoria lui Rangers cu o performanță europeană.
"E o formație foarte agresivă, foarte directă. Câștigă mingea foarte repede în momentele când pierd posesia și pun imediat presiune pe adversari. Îmi aduce aminte puțin (n.r. Gerrard) de Klopp. De fapt, cred că el va fi succesorul germanului. Această echipă poate repeta ce am făcut noi în 2008. E foarte solidă, are o bună circulație a balonului, se apără exact și marchează mult. E o formație care are mai multă calitate decât aveam noi", a spus Cuellar pentru Marca.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 7 ORE

Ianis Hagi, printre oamenii cheie dintr-un sezon istoric pentru Rangers

Întrebat care sunt oamenii cheie din teren din acest sezon fantastic, fostul fundaș spaniol care s-a retras în 2019 l-a nominalizat și pe Ianis Hagi.
"Înainte de oricine l-aș numi pe Morelos. Are putere, presează, marchează. McGregor a fost alt om cheie, e un băiat care a jucat și cu mine, dar care în continuare e decisiv în poartă, îți dă siguranță. Ianis Hagi are și el foarte multă calitate. Și ar mai fi James Tavernier, un fundaș de bandă extraordinar, care apare la finalizare, marchează mult", a mai spus Cuellar.
Cifrele lui Ianis Hagi contra Slaviei Praga
Fotbal
Ianis Hagi, anunț uriaș făcut în presa din Scoția
ACUM 9 ORE
Scottish Premier League
Ianis Hagi, tot mai aproape de a deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers
18/10/2021 LA 11:37