Atacantul norvegian a înscris două goluri minunate în primul său meci european pentru Dortmund și a atins o bornă remarcabilă, la numai 19 ani. Haaland a reușit aseară al 10-lea său gol în actuala stagiune de Champions League, după cele 8 reușite în tricoul lui Salzburg, devenind jucătorul care atinge cel mai repede această performanță, în numai 4 meciuri.
În actualul sezon, Haaland are mai multe goluri decât Barcelona, devenind mai mult decât o mare speranță. Vârful norvegian e un atacant incredibil, de care se teme orice apărare.
În ciuda formei fantastice din acest sezon, Thomas Meunier, fundașul dreapta al lui PSG, a încercat să minimalizeze importanța vârfului, înainte de meciul direct de marți seară.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 3 ORE
"Să îmi fie teamă de el? Nu-l cunosc", a spus Meunier după victoria lui PSG contra lui Nantes.
În contextul meciului perfect făcut de Haaland, declarația fundașului belgian a devenit virală pe twitter, toți vorbind despre cât de neinspirat a fost Meunier.
Trebuie spus că Meunier și-a nuanțat apoi declarația, vorbind despre faptul că Dortmund înscrie oricum foarte multe goluri. Totuși, apărarea nemților e fragilă, astfel că belgianul avea mare încredere că PSG va merge mai departe.
"Are cifre bune, da, iar Dortmund înscrie foarte multe goluri. Dar, de asemenea, e o echipă care primește foarte multe goluri. Pe hârtie, PSG poate învinge orice echipă din Europa. Va depinde de noi să ne calificăm", mai spusese Meunier.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 5 ORE
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 20 ORE