Atacantul norvegian a înscris două goluri minunate în primul său meci european pentru Dortmund și a atins o bornă remarcabilă, la numai 19 ani. Haaland a reușit aseară al 10-lea său gol în actuala stagiune de Champions League, după cele 8 reușite în tricoul lui Salzburg, devenind jucătorul care atinge cel mai repede această performanță, în numai 4 meciuri.
În actualul sezon, Haaland are mai multe goluri decât Barcelona, devenind mai mult decât o mare speranță. Vârful norvegian e un atacant incredibil, de care se teme orice apărare.
În ciuda formei fantastice din acest sezon, Thomas Meunier, fundașul dreapta al lui PSG, a încercat să minimalizeze importanța vârfului, înainte de meciul direct de marți seară.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 6 ORE
"Să îmi fie teamă de el? Nu-l cunosc", a spus Meunier după victoria lui PSG contra lui Nantes.
În contextul meciului perfect făcut de Haaland, declarația fundașului belgian a devenit virală pe twitter, toți vorbind despre cât de neinspirat a fost Meunier.
Trebuie spus că Meunier și-a nuanțat apoi declarația, vorbind despre faptul că Dortmund înscrie oricum foarte multe goluri. Totuși, apărarea nemților e fragilă, astfel că belgianul avea mare încredere că PSG va merge mai departe.
"Are cifre bune, da, iar Dortmund înscrie foarte multe goluri. Dar, de asemenea, e o echipă care primește foarte multe goluri. Pe hârtie, PSG poate învinge orice echipă din Europa. Va depinde de noi să ne calificăm", mai spusese Meunier.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 10 ORE
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
IERI LA 08:54