Alibec și-a început excelent aventura sub conducerea lui Dan Petrescu, dar oficialii lui Kayserispor îi caută acum înlocuitor!
”Va fi nevoie de întări la echipă pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă vești proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon” a declarat Mustafa Tokgöz, purtătorul de cuvânt al clubului.

Dan Petrescu vrea să cumpere golgheterul lui Hagi

Fotbal
Procurorii cer 10 luni de închisoare și amendă pentru Benzema! Când va fi dată sentința
21/10/2021 LA 11:26
Vestea accidentării grave a lui Alibec nu l-a prins nepregătit pe Dan Petrescu. Kayserispor este deja în negocieri cu Viitorul pe aducerea atacantul Kevin Lukassen. Olandezul adus de Rednic la Poli Iași a venit la Viitorul la începutul sezonului și a impresionat prin calitățile vfizice li oportunismul din fașa porții. Lukassen are 7 goluri în acest sezon din Liga 1 și este cel mai bun marcator al echipei din Ovidiu.
”Sunt 4-5 fotbaliști cu care suntem în discuții. Cu siguranță, vom semna unul dintre ei, poate chiar doi, dacă ajungem la un acord. Antrenorul va lua decizia luni" a adăugat Mustafa Tokgöz.

Dan Petrescu, a doua victorie în Turcia

Echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor a obținut sâmbătă un succes foarte important. Demirok a marcat în minutul 93 singurul gol al partidei câștigate la Istanbul cu Kasimpașa.
A doua victorie din ultimele 3 meciuri, a urcat formația antrenată de Dan Petrescu deasupra liniei retrogradării pentru prima dată dupăa mai multe luni.
Petrescu speră să aducă 3 fotbaliști în zile următoare. Turcii știu că și Budescu este între aceștia.
UEFA Europa Conference League
CFR, neputincioasă cu AZ Alkmaar! Ardelenii au pierdut acasă, dar păstrează șanse de calificare
21/10/2021 LA 11:01
Fotbal
Dezvăluirile lui Valbuena despre Benzema, în prima zi a procesului de șantaj
21/10/2021 LA 09:40