Alibec și-a început excelent aventura sub conducerea lui Dan Petrescu, dar oficialii lui Kayserispor îi caută acum înlocuitor!
”Va fi nevoie de întări la echipă pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă vești proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon” a declarat Mustafa Tokgöz, purtătorul de cuvânt al clubului.

Dan Petrescu vrea să cumpere golgheterul lui Hagi

Romanian Liga I
Dan Petrescu, impresionat de un atacant din campionat. "E cel mai bun. Regret că nu l-am antrenat"
ACUM 6 ORE
Vestea accidentării grave a lui Alibec nu l-a prins nepregătit pe Dan Petrescu. Kayserispor este deja în negocieri cu Viitorul pe aducerea atacantul Kevin Lukassen. Olandezul adus de Rednic la Poli Iași a venit la Viitorul la începutul sezonului și a impresionat prin calitățile vfizice li oportunismul din fașa porții. Lukassen are 7 goluri în acest sezon din Liga 1 și este cel mai bun marcator al echipei din Ovidiu.
”Sunt 4-5 fotbaliști cu care suntem în discuții. Cu siguranță, vom semna unul dintre ei, poate chiar doi, dacă ajungem la un acord. Antrenorul va lua decizia luni" a adăugat Mustafa Tokgöz.

Dan Petrescu, a doua victorie în Turcia

Echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor a obținut sâmbătă un succes foarte important. Demirok a marcat în minutul 93 singurul gol al partidei câștigate la Istanbul cu Kasimpașa.
A doua victorie din ultimele 3 meciuri, a urcat formația antrenată de Dan Petrescu deasupra liniei retrogradării pentru prima dată dupăa mai multe luni.
Petrescu speră să aducă 3 fotbaliști în zile următoare. Turcii știu că și Budescu este între aceștia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50