Indiferent de ligă, fotbalul din Brazilia se joacă cu o ardoare ieșită din comun. Din nefericire, excesul de zel al unui fotbalist l-a transformat în cel mai rapid jucător eliminat într-un meci de fotbal din Țara Cafelei.
În partida dintre Treze și Botafogo RB (Cupa de Nord-Est din Brazilia), Kaio Wilker a văzut cartonaș roșu după numai 10 secunde de la startul meciului. Mijlocașul de 28 de ani al oaspeților a avut o intrare criminală, aruncându-se cu ambele picioare în capul unui adversar.
Serie A
S-a încheiat ședința din Italia! Anunțul făcut de Juventus, Milan și Inter despre Super Ligă
ACUM O ORĂ

Steven Gerrard și Iker Casillas au intrat în istorie prin eliminări foarte rapide

De-a lungul timpului și în fotbalul mare s-au văzut cartonașe roșii acordate imediat după începutul unor partide. Steven Gerrard are în palmares un astfel de record negativ. Legenda lui Liverpool a fost eliminat într-un meci cu Manchester United din 2015 după numai 38 de secunde de joc.
Iker Casillas deține recordul pentru cea mai rapidă eliminare din istoria campionatului spaniol, văzând roșu după 91 de secunde dintr-un meci cu Espanyol din 2011.
În Serie A, recordul absolut este deținut de Giuseppe Lorenzo, îmtr-un meci Bologna-Parma din 1990. Atacantul gazdelor a fost trimis la vestiare la numai 15 secunde de la fluierul de start.
Fotbal
Reacția lui Klopp după ce Liverpool și-a anunțat prezența în Super Liga Europeană!
ACUM 24 MINUTE
Premier League
Mourinho, pus pe glume după ce a fost dat afară de la Tottenham: "Asta e viața mea!". Ce a postat
ACUM O ORĂ