Preşedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), Aleksander Ceferin, şi-a cerut joi scuze pentru eroarea care a dus la repetarea tragerii la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor şi a promis o anchetă amănunţită, scrie Agerpres. Luni, UEFA a decis reluarea tragerii la sorţi a meciurilor din optimile Ligii Campionilor, din cauza unei erori tehnice apărute în soft-ul care avertiza oficialii ce echipe nu pot fi împerecheate.
"Bineînţeles că ne pare rău că s-a întâmplat acea greşeală", a declarat Ceferin într-o conferinţă de presă după o reuniune a comitetului executiv. O greşeală rămâne o greşeală "dacă nu o corectezi", a afirmat Ceferin. "Am vrut să fim transparenţi şi de aceea am reluat tragerea", a adăugat slovenul. "Este prea devreme să vorbim de consecinţe. Este greşeala UEFA. Ar trebui să fim mai puţin dependenţi de tehnologie. Vom informa în curând publicul despre măsuri suplimentare", a spus oficialul forului fotbalistic european.

Real Madrid, marea perdantă a repetării tragerii la sorți a optimilor UEFA Champions League

Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 21 ORE
Tragerea la sorți de la Nyon pentru UEFA Champions League s-a repetat, iar Real Madrid se poate considera acum cea mai nedreptățită! De la un meci cu Benfica Lisabona a ajuns la o confruntare cu ... PSG!
Și pentru parizieni "dubla" din această fază a competiției este mai complicată, având în vedere că Manchester United este cotată azi mai slab decât cea mai titrată echipă din istoria UCL. La prima tragere la sorți, Los Blancos au fost extrași din urne, pentru cele două jocuri cu Benfica, înaintea gafei cu Manchester United, care i-a obligat pe oficialii UEFA să repete evenimentul.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
23/01/2022 LA 17:36