Ceferin a vorbit despre Andrea Angelli, unul dintre arhitecții principali ai defunctei Super Ligi Europene: „Acest om nu mai există în ochii mei. Credeam că suntem prieteni, dar m-a mințit mizerabil până în ultimul moment din ultima zi, asigurându-mă că n-am de ce să-mi fac griji. Asta în timp ce, numai cu o zi înainte, el deja semnase toate documentele necesare pentru lansarea proiectului".
„Am organizat câteva întâlniri cu președinții de club pentru a le prezenta reforma din Liga Campionilor, votată și de cele 12 cluburi rebele. Iar după o zi, au lansat proiectul lor fantomatic. Nu am avut suspiciuni, pentru că e greu să nu îi crezi când oamenii ce erau în birou cu noi se jurau «Nu, nu, totul e o porcărie».”, a precizat el pentru SoFoot.

Ceferin nu îi iartă pe cei care au fondat Super Liga Europeană

Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM O ORĂ
„A fost o luptă socială și chiar din această cauză au apărut reacții atât de brutale. Au dreptul 12 miliardari de a ne priva de sportul nostru? Banii chiar cumpără totul? Fotbalul reprezintă mai mult decât un joc, este parte integrantă din națiunile noastre, din culturile și din societățile noastre.
Până la urmă e un lucru bun că toate acestea s-au întâmplat, pentru că amenințarea ce plutea în aer a dispărut. Nu va fi prea ușor de discutat cu aceste cluburi despre mecanisme de solidaritate.
Au fost 48 de ore nebune, dar acum este clar. Nu vor mai încerca din nou. Pentru următorii 10-15 ani, suntem liniștiți. Apoi nu se știe. Dar la acel moment, eu nu voi mai fi în fotbal”, consideră președintele UEFA.
Fotbal
Lewis Hamilton nu se consideră lider la Mercedes! Ce a spus despre provocările acestui sezon
ACUM 2 ORE
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 2 ORE