În ciuda problemelor dintre Kylian Mbappe și Thomas Tuchel, cei de la Paris Saint-Germain nu au de gând să renunțe în viitorul apropiat la starul echipei. Cu toate astea, viitorul campionului mondial rămâne subiect de discuție în presa din Franța.
Negocierile pentru prelungirea înțelegerii cu PSG sunt departe de a ajunge la un final fericit pentru campioana Franței iar cluburile importante din Europa sunt atente la situația lui Mbappe. Unul dintre acestea este Barcelona.

Răspunsul primit de Barcelona

Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Conform jurnalistului Eduardo Inda de la El Mundo, cei de la Barcelona au făcut primul pas în demersul lor de a-l transfera pe Mbappe: l-au contactat pe tatăl jucătorului, Wilfried Mbappe. Însă răspunsul nu a fost cel pe care și-l doreau.
"Șefii Barcelonei au discutat în 2 rânduri cu Wilfried Mbappe, cel care are un rol foarte important în pașii făcuți în carieră de jucător. <<Kylian va pleca de la PSG doar la Real Madrid>> a fost mesajul transmis de tatăl lui Mbappe către liderii de la Barcelona" a dezvăluit jurnalistul care a fost director timp de 5 ani la El Mundo și 4 ani la Marca.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55