În ciuda problemelor dintre Kylian Mbappe și Thomas Tuchel, cei de la Paris Saint-Germain nu au de gând să renunțe în viitorul apropiat la starul echipei. Cu toate astea, viitorul campionului mondial rămâne subiect de discuție în presa din Franța.
Negocierile pentru prelungirea înțelegerii cu PSG sunt departe de a ajunge la un final fericit pentru campioana Franței iar cluburile importante din Europa sunt atente la situația lui Mbappe. Unul dintre acestea este Barcelona.

Răspunsul primit de Barcelona

Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
24/09/2021 LA 14:30
Conform jurnalistului Eduardo Inda de la El Mundo, cei de la Barcelona au făcut primul pas în demersul lor de a-l transfera pe Mbappe: l-au contactat pe tatăl jucătorului, Wilfried Mbappe. Însă răspunsul nu a fost cel pe care și-l doreau.
"Șefii Barcelonei au discutat în 2 rânduri cu Wilfried Mbappe, cel care are un rol foarte important în pașii făcuți în carieră de jucător. <<Kylian va pleca de la PSG doar la Real Madrid>> a fost mesajul transmis de tatăl lui Mbappe către liderii de la Barcelona" a dezvăluit jurnalistul care a fost director timp de 5 ani la El Mundo și 4 ani la Marca.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
24/09/2021 LA 06:26