Starul lui Manchester City, Sergio Aguero, a fost ales alături de Kylian Mbappe (PSG), Karim Benzema (Real Madrid), Luis Suarez (Barcelona) și Timo Werner (RB Leipzig).
Aguero a marcat 180 de goluri în Premier League pentru Manchester City și a devenit unul dintre cei mai buni atacanți din istoria campionatului englez.
”O întrebare foarte dificilă. Dacă vorbim de atacanți pur sânge aș zice Karim Benzema, Timo Werner, Luis Suarez, Sergio Aguero și Kylian Mbappe”, a declarat Lewandowski conform Goal când a fost întrebare care sunt cei mai valoroși rivali ai săi.
Liga
Presiune mare pe Ronald Koeman! Cine îi cere demisia antrenorului de la Barcelona
ACUM 3 MINUTE
Lewandowski a făcut referire și la Erling Haaland de la Borussia Dortmund ca fiind un posibil mare atacant al viitorului după ce norvegianul a marcat 12 goluri în 11 meciuri după ce a ajuns în Bundesliga.
”Are un potențial imens, mai este timp. Nu vreau să pun presiune pe el cu declarațiile mele. Dacă va munci din greu, poate să devină un jucător mai bun și să ajungă un atacant de top. Cred că ar fi bine pentru el să rămână în Bundesliga înainte de a face următorul pas”, a afirmat Lewandowski.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
AFAN și FIFPro, "șocate" de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc! S-a ajuns la TAS
ACUM 34 MINUTE
Serie A
Ibrahimovic, precaut înaintea derby-ului cu Juventus: "Nu sunt Superman"
ACUM 44 MINUTE