Conform celor de la Transfermarkt, citați de DigiSport, turcul Said Altinordu este deținătorul recordului pentru cei mai mulți ani petrecuți la o singură echipă. El a jucat pentru Altinordu FK timp de 27 de ani, între 1929 și 1956.

Următorul în acest clasament este legendarul Francesco Totti (25 de ani la Roma) dar și de unul unul dintre cei mai valoroși fundași din istoria fotbalului, Paolo Maldini (25 de ani la Milan). Pe locul trei se află Ryan Giggs, cel care a evoluat timp de 24 de ani pe Old Trafford, pentru Manchester United.

Romanian Liga I
Reacție tranșantă a lui Ricardo Grigore: ”Să nu uităm ce ne-au făcut nouă arbitrii până acum!”
PESTE O ORĂ

Cei mai loiali fotbaliști aflați în activitate

Messi este cel care se află la vârful clasamentului în ceea ce privește fotbaliștii încă în activitate. Argentinianul evoluează de 16 ani, 9 luni și 23 de zile la Barcelona. El se află totuși la egalitate cu Mark Noble, căpitanul celor de la West Ham.

Sergio Alvarez, goalkeeperul celor de la Celta, completează podiumul, cu 16 ani, trei luni și 24 de zile la Vigo.

Ștefan Radu (34 de ani) nu intră în top 10 dar se află pe locul 14 alături de nume importante ca Pique sau Thomas Muller. Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo pe 1 iulie 2008, acum 12 ani, trei luni și 24 de zile.

Top 10 cei mai loiali fotbaliști în activitate

Fotbal
Oficial - Napoli și-a redenumit stadionul în onoarea lui Diego Armando Maradona
PESTE 14 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo a ajuns la a treia victorie consecutivă după succesul de la FC Argeș
ACUM O ORĂ