Conform celor de la Transfermarkt, citați de DigiSport, turcul Said Altinordu este deținătorul recordului pentru cei mai mulți ani petrecuți la o singură echipă. El a jucat pentru Altinordu FK timp de 27 de ani, între 1929 și 1956.
Următorul în acest clasament este legendarul Francesco Totti (25 de ani la Roma) dar și de unul unul dintre cei mai valoroși fundași din istoria fotbalului, Paolo Maldini (25 de ani la Milan). Pe locul trei se află Ryan Giggs, cel care a evoluat timp de 24 de ani pe Old Trafford, pentru Manchester United.

Cei mai loiali fotbaliști aflați în activitate

Cupa Mondială FIFA
Victorie după șapte meciuri la Campionatul Mondial pentru Australia!
ACUM 33 MINUTE
Messi este cel care se află la vârful clasamentului în ceea ce privește fotbaliștii încă în activitate. Argentinianul evoluează de 16 ani, 9 luni și 23 de zile la Barcelona. El se află totuși la egalitate cu Mark Noble, căpitanul celor de la West Ham.
Sergio Alvarez, goalkeeperul celor de la Celta, completează podiumul, cu 16 ani, trei luni și 24 de zile la Vigo.
Ștefan Radu (34 de ani) nu intră în top 10 dar se află pe locul 14 alături de nume importante ca Pique sau Thomas Muller. Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo pe 1 iulie 2008, acum 12 ani, trei luni și 24 de zile.

Top 10 cei mai loiali fotbaliști în activitate

Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Spaniei și-a amenințat un jucător. "Nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal"
ACUM 39 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Australienii au anunțat un prim 11 greșit pentru duelul cu Tunisia! Fanii s-au sesizat imediat
ACUM O ORĂ