Tottenham a confirmat printr-o postare pe rețelele de socializare că Jimmy Greaves a fost internat în spital, fără a dezvălui care sunt problemele de sănătate ale acestuia. Fostul mare atacant englez a împlinit 80 de ani în februarie.
Starea de sănătate a lui Jimmy Greaves era una precară, el suferind un infarct în 2015.

Jimmy Greaves

Fotbal
Breaking news. Primul campionat important care a anunțat data oficială la care va reveni
07/04/2020 LA 20:40
Putem confirma că cel mai bun marcator din istoria clubului, Jimmy Greaves, este tratat în acest moment la spital. Suntem în contact cu familia lui și vom oferi noi informații în curând. Toți cei din cadrul clubului trimit gânduri pozitive către Jimmy și familia sa | Tottenham
Jimmy Greaves și-a început cariera la Chelsea în 1957, pentru ca în 1961 să-l găsească la AC Milan. După un sezon s-a întors în Anglia, la Tottenham unde a petrecut cea mai bună parte a carierei.
Greaves a câștigat de 2 ori FA Cup în cele 8 sezoane la Tottenham și a marcat 266 de goluri pentru club, fiind cel mai bun marcator all-time. Greaves a înscris 44 de goluri în 57 de partide pentru Anglia, făcând parte din echipa care a câștigat Campionatul Mondial în 1966.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
IERI LA 08:32
Serie A
Deja campion al României, Adiță Păun a sărbătorit titlul Milanului pe stadion și în piața Domului
IERI LA 05:56