Fotbal

Cel mai ciudat caz de coronavirus. Ce se întâmplă cu Rugani, la o lună după ce a fost testat pozitiv

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Daniele Rugani, Nazionale Italiana, LaPresse

Credit imagine: LaPresse

DeCristian Mihala
08/04/2020 la 16:12

Daniele Rugani și Blaise Matuidi, doi dintre jucătorii lui Juventus cu COVID-19 au făcut noi teste pentru a vedea dacă au scăpat de virus. Din păcate, în cazul ambilor rezultatele au fost pozitive.

A trecut aproape o lună de zile de când fundașul Daniele Rugani se luptă cu COVID-19. El a fost primul fotbalist din Serie A infectat cu noul coronavirus, însă, deși medicii sperau ca până la finalul lunii el să fie vindecat, situația nu s-a îmbunătățit. În acest moment, doctorii nu își explică de ce virusul nu a dispărut din organismul sportivului, mai ales că acesta nu a avut niciodată niște simptome care să îi altereze starea de sănătate.

Și Matuidi, depistat ulterior cu COVID-19 este în continuare pozitiv, conform ultimelor teste, anunță Gazzetta dello Sport.

Handbal

Trefilov, uimit de ce se întâmplă în România! "Am 8 martori, așa m-a întrebat!"

08/04/2020 LA 10:15

Paulo Dybala, alt fotbalist din lotul bianconerilor infectat cu coronavirus, a efectuat un nou test, dar rezultatele în cazul lui încă nu au venit. Logodnica sa, Oriana Sabatini, alături de care se află în carantină a ieșit însă pozitivă la ultimul control.

Toți cei trei jucători ai lui Juve sunt în continuare izolați la domiciliile lor. Singura veste bună e că, din punct de vedere fizic, toți se simt foarte bine, prezentând în acest moment doar mici simptome (în general, tuse).

11 martie este data la care Rugani, primul jucător din Serie A testat pozitiv, a aflat că are coronavirus.

Rugani, fără simptome evidente. A fost descoperit pozitiv grație inspirației medicilor lui Juve

Daniele Rugani nu a avut simptome alarmante înainte de a fi testat pentru coronavirus. Medicii lui Juventus au fost extrem de inspirați, conștientizând că ar fi un pericol enorm ca un fotbalist cu virusul COVID-19 să interacționeze cu ai săi coechipieri sau cu adversarii.

Potrivit Gazzetta dello Sport, fundașul "Bătrânei Doamne" a fost depistat cu virusul COVID-19 fără a prezenta simptome evidente. Acesta nu s-a gândit vreo clipă serios că ar putea să aibă coronavirus, dar le-a spus, ca fapt divers, medicilor clubului că a simțit că ar putea avea temperatură.

Imediat, doctorii au decis să îl supună unui test, având în vedere cât de afectat e nordul Italiei de acest virus. Testul a fost pozitiv și, din fericire, relaționarea lui Rugani cu alte persoane a fost stopată destul de devreme.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Champions League

LIVETEXT UEFA Champions League: City - Real Madrid 1-0 / Juventus - Lyon 0-1

PESTE O ORĂ
Fotbal

Fanii lui Juventus pun presiune pe Sarri: "Mergem la Lisabona sau e ultimul tău meci la Juventus"

ACUM 9 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalJuventus
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol