O imagine teribilă face înconjurul internetului și am ales să o preluăm și noi pentru că victima, goalkeeperul lui Bahia, este în afara oricărui pericol și chiar a avut puterea să glumească pe seama incidentului.
În minutul 80 al partidei dintre Vasco Da Gama și Bahia, la o fază fixă, fundașul central al gazdelor, Leandro Castan, a sperat să ajungă la minge, care a fost respinsă de portar. Din inerție, apărătorul a ajuns cu talpa pe figura goalkeeperului, care nu a mai putut continua.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE
Apărătorul echipei lui Vanderlei Luxemburgo a primit imediat roșu și după meci a fost extrem de afectat de intrarea sa, pe care a caracterizat-o involuntară. Chiar și așa și-a cerut scuze, fiind extrem de afectat că și-a accidentat adversarul.
Din fericire, Douglas Friedrich a scăpat "ieftin", având în vedere că o astfel de intrare putea să ducă la lucruri extrem de neplăcute. Medicii i-au aplicat 5 puncte de sutură goalkeeperului.
Partida a fost una încrâncenată și pentru că miza era una deosebită, ambele echipe fiind în zona retrogradării. Bahia e la două puncte de prima formație care va juca din sezonul viitor în liga a doua braziliană, în timp ce Vasco da Gama are doar 3 puncte avans față de zona "minată".
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 7 ORE