În ultimele două săptămâni, în presa internațională au fost scrise multe povești despre viața geniului Maradona, omul care a bucurat milioane de oameni atunci când se afla pe teren, cu mingea la picior, dar și în afara lui.
Ultima poveste adusă în discuție în presa din Spania, cu fostul campion mondial din 1986 în prim-plan, este legată de cel mai valoros obiect lăsat moștenire de argentinian.
Este vorba despre un inel a cărui valoare este estimată la 300.000 de dolari, pe care Maradona l-a primit cadou atunci când a fost numit președinte la Dinamo Brest, în campionatul din Belarus.
UEFA Europa Conference League
Mesaj dur după eșecul suferit de FCSB: "Suntem foarte jos și nu vrem să acceptăm realitatea"
ACUM 15 MINUTE

Cel mai scump obiect al lui Maradona: inelul primit în Belarus, în valoare de 300.000 de dolari

Întâmplarea, petrecută în 2018, a fost rememorată de publicația Mundo Deportivo. În urmă cu 2 ani, Maradona a fost numit președinte la Dinamo Brest, iar în momentul sosirii sale în Belarus a produs o adevărată revoluție pe străzi.
Mii de oameni au ieșit să sărbătorească această realizare, în timp ce stadionul lui Dinamo Brest a devenit în timp record neîncăpător.
În semn de respect și apreciere pentru tot ce a realizat "El Pibe de Oro", oficialii lui Dinamo Brest i-au oferit un cadou special: un inel pe care Maradona l-a păstrat în seiful lui cu bijuterii și obiecte "de suflet". Potrivit jurnaliștilor spanioli, "depozitul" argentinianului conține aproximativ 200 de obiecte.
Printre lucrurile adunate de "El Pibe de Oro" se numără și tricouri semnate, mingi folosite în meciuri celebre, precum și o scrisoare primită din partea lui Fidel Castro.
Totuși, din punct de vedere al valorii, niciunul nu se compară cu faimosul inel primit în Belarus, estimat la 300.000 de dolari. Maradona a rămas fascinat de cadoul primit și l-a pus imediat pe deget, devenind bijuteria sa favorită.
Fotbal
U-LU-I-TOR! "Robotul" Haaland are un rival: fotbalistul de la o mare echipă care are cifre similare
ACUM 38 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Rangelo Janga, eroul CFR-ului cu Slavia: "Am luptat ca leii"
ACUM O ORĂ