Articol scris de Moraru Viviana
Clubul catalan este în nevoie disperată de noi transferuri, după cel mai slab start de sezon din ultimii 34 de ani. Planurile catalanilor au fost date peste cap miercuri, după ce Aguero, venit liber de contract în vară de la Manchester City, și-a anunțat retragerea din cauza problemelor cardiace.
Fotbalistul argentinian a lăsat un gol imens în atacul lui Xavi, antrenorul venit după Ronald Koeman bazându-se acum doar pe Luuk de Jong, Martin Braithwaite și Memphis Depay, jucători ce pot evolua ca număr 9 în cadrul primului 11.
Liga
OFICIAL | Ferran Torres este noul jucător al Barcelonei! Clauza uriașă setată de catalani
28/12/2021 LA 15:01

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru ca Ferran Torres să ajungă pe Camp Nou din iarnă

Conform publicațiilor din Spania, Barcelona s-a înțeles cu Ferran Torres, acordul dintre jucător și club fiind realizat de peste o săptămână, catalanii continuând negocierile cu Manchester City. Englezii cer aproximativ 50 de milioane de euro pentru Torres, însă catalanii se află într-o criză financiară fără precedent, fapt care i-ar putea împiedica în realizarea transferului.
Totuși, aceștia încearcă să reducă masa salarială a clubului, reprezentând singura soluție pentru a-l aduce pe Torres. Vânzarea lui Coutinho sau reînoirea contractului lui Dembele, care expiră în vara lui 2022, ar putea reduce plafonul salarial în cadrul echipei. Pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar, Barcelona încearcă să-l convingă pe francez să semneze un nou contract, pentru a nu-l pierde gratis în vară, și totodată, pentru a-i putea oferi lui Torres salariul dorit.
Ferran Torres, în vârstă de doar 21 de ani, s-a alăturat echipei lui Guardiola în 2020, fiind transferat de la Valencia, în schimbul sumei de 21 mil. Lire sterline. Spaniolul s-a remarcat prin calitățile sale ofensive, marcând 16 goluri, în 43 de apariții. Acesta poate evolua pe toate cele 3 poziții din atac, Xavi dorindu-și un jucător care să aibă un impact imediat în echipă, dar și unul tânăr, care să poată evolua pentru mai multe sezoane.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Liga
Săptămână de foc pentru Barcelona! Care sunt planurile catalanilor pentru începutul noului an
27/12/2021 LA 11:22
Liga
Primul jucător transferat de Barcelona în această iarnă este în Spania! Când ar putea fi prezentat
26/12/2021 LA 20:46