Evoluțiile impresionante ale tânărului vârf au impresionat mai multe cluburi din Europa, însă Real Madrid pare principala candidată să obțină semnătura sa.
În presa internațională s-a tot discutat despre transferul lui Haaland la Real Madrid, echipă care caută cu disperare un urmaș pentru Karim Benzema, omul care a acaparat postul de atacant al madrilenilor și al cărui contract expiră peste 2 ani. Jurnaliștii de la AS au făcut o analiză detaliată a situației lui Haaland și au ajuns la concluzia că Real Madrid este echipa la care acesta va ajunge, pe baza a 3 motive principale.
Chiar dacă Haaland are contract cu Borussia până în 2022, spaniolii sunt de părere că singurul club care ar putea să "rupă" înțelegerea norvegianului cu "galben-negrii" ar fi Real Madrid. Bild susține că există o clauză de 75 milioane de euro care ar putea fi afectată începând din 2021.
Fotbal
Modul unic în care s-ar putea relua fotbalul într-un campionat! Anunțul făcut de un virusolog
17/04/2020 LA 16:05
Primul motiv pentru care Real este principala favorită să-l aducă pe norvegian ar fi relația excelentă dintre conducătorii celor două cluburi. Florentino Perez, președintele Realului și Hans-Joaquim Watzke, CEO-ul Borussiei, se află într-o relație de afaceri foarte bună, dezvoltată treptat, de-a lungul timpului. Una dintre cele mai recente dovezi ale "prieteniei" s-a produs când Watzke l-a sunat prima oară pe Perez în momentul în care nemții s-au hotărât să-l vândă pe Aubamyang. Real nu a acceptat această "prioritate", iar gabonezul a ajuns în cele din urmă la Arsenal.

"Cuplul" norvegian Haaland - Odegaard, în atacul Realului?

Al doilea motiv pentru care Haaland ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu este abilitatea de negociere excelentă pe care o deține impresarul norvegianului, Mino Raiola. În afară de Haaland, celebrul agent se ocupă și de carierele unor superstaruri precum Paul Pogba, Matthijs de Ligt și Gianluigi Donnarumma. În sfârșit, cel de-al treilea "plus" prezent în ecuația transferului lui Haaland la Real este un viitor parteneriat în faza ofensivă, alături de Martin Odegaard, colegul său de la naționala Norvegiei.
În prezent împrumutat de madrileni la Real Sociedad, Odegaard a crescut enorm în ultima perioadă și are șanse foarte mari să devină o piesă de bază în "primul 11" al lui Zidane în viitorul apropiat. La fel de tineri și talentați, Haaland și Odegaard ar putea forma un "cuplu" fantastic pe faza ofensivă a Realului.

Haaland, 12 goluri în 11 meciuri pentru Dortmund

Haaland a fost cumpărat de Borussia Dortmund în iarnă, în schimbul sumei de 20 milioane de euro. În 11 apariții pentru clubul german, atacantul de 19 ani a înscris 12 goluri și a fermecat publicul de pe Westfalenstadion.
Încă nu se știe exact momentul în care Haaland va pleca de la Dortmund, însă cel mai probabil viitoarea destinație va fi Santiago Bernabeu. Între timp, Borussia continuă să crească jucători care vor aduce un profit uriaș. Au fost Lewandowski și Aubameyang, acum este rândul altor 2 atacanți fantastici: Sancho și Haaland.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 9 MINUTE
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 42 MINUTE