Gică Hagi a făcut un pas în spate vara trecută, când s-a retras din funcția de antrenor al Viitorului Constanța, clubul pe care l-a înființat în 2009. De atunci, "Regele" a primit mai multe oferte de a reveni pe banca tehnică, dar le-a refuzat pe toate din același motiv:
"Evită să preia o echipă în desfășurarea campionatului", potrivit lui Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului.

Gică Hagi a primit oferte din Turcia, Rusia și Bulgaria

Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 23 MINUTE
Bivolaru a dezvăluit că Hagi a fost dorit în Turcia, Rusia și Bulgaria, dar a preferat să aștepte o ofertă potrivită pentru cerințele sale:
"Au fost discuții vara trecută, au apărut variante şi după începerea noului sezon. Unele erau interesante. Era vorba despre ŢSKA Sofia. A mai avut o ofertă din Rusia, una din Turcia, prima ligă.
Răspunsul pentru toate a fost același: «Gică Hagi evită să preia o echipă în desfășurarea campionatului». Dorește un proiect pe termen lung, care să-l motiveze, cu un club care să aibă posibilitățile sportive şi materiale de a fi competitiv la nivel european, nu doar pe plan intern.
Nu ar fi dat curs ofertei din Turcia. Nu mai vrea să repete greșelile din trecut. Vrea să ştie exact pe ce merge, să răspundă pentru jucătorii pe care-i alege", a declarat Cristian Bivolaru, pentru Look Sport+.

Gică Hagi s-a aflat și pe lista lui Olympique Marseille

Gică Hagi s-a aflat recent și pe lista lui Olympique Marseille, după ce francezii s-au despărțit de Andre Villas-Boas. În cele din urmă, oficialii lui OM s-au decis să-l aducă pe Jorge Sampaoli, fostul selecționer al Argentinei.
"Gică e în vacanţă, e alături de noi, de echipă cu sfaturi când i se cer, însă e în vacanţă. Îi doresc din tot sufletul să plece în Franţa sau oriunde altundeva pentru că are capacitatea să antreneze la cel mai înalt nivel', spunea recent Gică Popescu, președintele Viitorului.
Gică Hagi a antrenat-o pe Viitorul în perioada 2014-2020, reușind să aducă la Constanța 3 trofee: titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2019).
De-a lungul carierei, "Regele" le-a mai pregătit pe Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timișoara, FCSB și a îndeplinit și postul de selecționer al României în 2001.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE