Acesta este Zlatan

”Poți să iei un băiat din Rosengard, dar nu poți să scoți Rosengard din băiat”, este fraza pe care o are tatuată Ibrahimovic pe corpul său. Suedezul este, cu siguranță, diferit.
Pot să fiu incomod pentru alții, este greu să te lupți cu mine. Când e vorba de fotbal, prefer să șutez decât să pasez iar asta îi enervează pe colegi, dar face parte din jocul meu. Fără aceste lucruri, fotbalul ar fi plictisitor
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 39 MINUTE

Mido aproape l-a omorât

În autobiografia sa, Ibrahimovic a dezvăluit că partenerul său din atac, Mido, aproape l-a omorât în vestiar când jucau împreună la Ajax. Egipteanul a fost înlocuit iar colegii nu l-au băgat în seamă când a ieșit de pe teren.
A venit în vestiar și ne-a înjurat. Eu l-am înjurat înapoi și a luat-o complet razna. A aruncat cu o foarfecă spre mine, a trecut fix pe lângă capul meu

Van der Vaart și plecarea de la Ajax

Transferul lui Ibrahimovic la Juventus în 2005 era inevitabil după ce relațiile sale cu coechipierii, mai ales cu Rafael van der Vaart, s-au destrămat.
”Mi-a spus că o să-mi rupă picioarele”, a declarat olandezul despre Ibrahimovic. Într-un amical dintre Suedia și Olanda, Ibrahimovic l-a accidentat pe Van der Vaart pentru că a considerat că olandezul a vorbit pe la spate despre el.
Nu-mi place de tine, nu-mi place de tine drept căpitan. Nu te-am accidentat intenționat și știi asta. Dacă mă mai acuzi de așa ceva, o să-ți rup ambele picioare și de data asta o să fie intenționat

Lașul Guardiola

”Problema mea la Barcelona a fost legată de un om, de filosofie. Antrenorul nu vorbea cu mine iar asta reprezenta ceva nou pentru mine și nu știu ce s-a întâmplat. În continuare nu știu care a fost problema”, a declarat Ibrahimovic despre perioada petrecută la Barcelona, făcând referire la Pep Guardiola.
”Primele șase luni au fost excepționale iar apoi s-a întâmplat ceva. Încă aștept un răspuns... după câteva luni, Guardiola pur și simplu nu a mai vorbit cu mine”, a afirmat el.
După ce l-am confruntat, Guardiola s-a ascus de mine, era un laș. Speram să vină la mine înainte să părăsească vestiarul. Ca antrenor, este fenomenal, dar ca om... El m-a sacrificat pentru Messi și nu a avut curaj să mi-o spună. Discursurile sale filosofice sunt niște prostii!

Mourinho era special

Relația cu Jose Mourinho a fost mult mai bună decât cea cu Guardiola. ”Mou este ca mine. Vrea să încerce mereu lucruri noi și să câștige, să fie mereu primul”, a declarat suedezul.
Aș fi ucis pentru el. Mou gestionează mereu bine situațiile dificile, în timp ce Guardiola le evită. Mourinho nu respectă regulile, în timp ce celălallt vrea să fie perfect

Clubul la care nu voia să ajungă

Ibrahimovic n-ar mai fi plecat de la Milan dar nu a avut de ales.
Când am vorbit cu Mino Raiola, i-am spus că trebuie să facem situația dificilă pentru PSG. I-am spus să le transmită că vreau să câștig cât aveam și la Milan. M-am gândit că așa o să-i fac să respingă oferta mea. Dar Mino m-a sunat și mi-a spus că au acceptat. Nu am mai avut ce face

Ibrahimovic, în Franța

Iată, bonus, câteva afirmații ale suedezului din vremea când juca în Ligue 1.
Franța este o țară mizerabilă care nu merită PSG
Nu știu niciun jucător din campionatul Franței, dar toți mă știu pe mine
Am ajuns ca rege și plec legendă
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 44 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 2 ORE