Pe primul loc se află președintele celor de la Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi. El este și președintele BeIN Media Group și o persoană importantă în Qatar, țară care se va baza pe experiența sa pentru a organiza Campionatul Mondial din 2022.
Lista va fi publicată în totalitate de France Football marți iar alături de președintele celor de la PSG este și Cristiano Ronaldo, care ocupă locil al doilea iar poziția a treia a podiumului este ocupată de președintele FIFA, Gianni Infantino.
Mino Raiola este prezent și el pe listă alături de alți ”superagenți” precum Jorge Mendes și Pini Zahavi. Messi, Sterling, Salah, Megan Rapinoe și Kylian Mbappe sunt și ei prezenți.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 39 MINUTE
France Football a făcut referire la munca depusă de Al-Khelaifi pentru a aduce PSG în elita fotbalului, mai ales în termeni de marketing în ultimii ani, clubul vânzând peste un milion de tricouri în 2019, o creștere uriașă față de cele 44.000 de tricouri vândute în 2011. O apariție surpriză este jurnalistul The Guardian, Jonathan Wilson, care ocupă locul 44, înaintea unor nume precum Didier Drogba sau David Beckham.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 2 ORE