În weekend, programul dedicat fotbalului din Premier League începe sâmbătă, la ora 16.00, atunci când pe Eurosport puteți urmări cele mai importante momente ale rundei cu numărul 9. A fost o etapă în care primele 3 clasate și-au păstrat locul pe podium: City, Arsenal și United au obținut toate punctele din confruntările cu Bournemouth, Watford și Everton. De asemenea, săptămâna trecută am consemnat și debutul lui Jurgen Klopp în campionatul englez: Liverpool a remizat alb pe White Hart Lane cu Tottenham.
După incredibilele victorii cu Arsenal, Man. City și Liverpool, pentru West Ham urmează sâmbătă un nou test: meciul cu Chelsea începe la ora 17.00, avancronica fiind programaă cu 15 minute mai devreme. E drept, toate celelalte 3 succese au venit în deplasare, trupa lui Slaven Bilic adunând doar 4 puncte în cele 4 partide de pe teren propriu. Însă nici Chelsea nu e o forță pe terenuri străine: o victorie, un egal și două înfrângeri.
Cele mai importante momente ale zilei de sâmbătă pot fi revăzute duminică, de la ora 14.45. Apoi, de la 15.45 mergem pe Old Trafford pentru a intra în atmosfera derby-ului orașului Manchester. Dacă City ocupă primul loc în Premier League, cu 21 de puncte, United este a treia pe podium și are două puncte sub rivalii locali. După această partidă, încheiem etapa la Liverpool, acolo unde trupa lui Klopp primește replica lui Southampton. Ambele echipe au adunat câte 13 puncte în aceste 9 etape, aflându-se mult sub linia de clasament dorită (oaspeții pe 8, gazdele pe 10).
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 36 MINUTE
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 10:
- West Ham vs Chelsea, sâmbătă de la 17.00
- Sunderland vs Newcastle, duminică de la 14.00
- Man. United vs Man. City, duminică de la 16.00
- Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd online pe Player.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM O ORĂ
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 2 ORE