Nu mai puțin de 8 meciuri vor fi transmise în direct din cadrul etapelor cu numărul 7 din campionatele Angliei și Germaniei. Seria transmisiunilor Live începe vineri seara, atunci când pe Eurosport 2 vedem meciul Koln vs Ingolstadt. Partida începe la ora 21.30 însă cu o jumătate de oră mai devreme e programată avancronica etapei din Bundesliga.
Sâmbăta începe în forță cu derby-ul de pe White Hart Lane: Tottenham vs Man. City e Live de la 14.45 (plus avancronica de la 14.30). Trupa lui Pellegrini vine după eșecul de pe teren propriu cu West Ham și încearcă să obțină a șasea victorie în aceste prime 7 runde. După partida din Londra mergem la Manchester (16.45) pentru a urmări meciul celor de la United cu Sunderland. Cu Pantilimon titular, oaspeții încheie clasamentul din Premier League pe când formația pregătită de Louis van Gaal începe să pună presiune pe liderul City.
După incredibilele 9 minute care au adus 5 goluri pentru Robert Lewandowski contra lui Wolfsburg, Bayern Munchen joaca in aceasta rundă la Mainz, sâmbătă de la 16.30. După această confruntare vedem cele mai importante momente ale etapei în cadrul Half Time Magazine, program urmat de la 19.30 de meciul Hamburg vs Schalke.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 20 MINUTE
Ziua de duminică e umplută de două meciuri din Bundesliga: de la 16.30 urmărim Frankfurt vs Hertha iar apoi ajungem la Dortmund pentru duelul Borussia vs Darmstadt. După 5 victorii în primele 5 etape, gazdele au făcut primul pas greșit în etapa intermediară, remizând la 1 pe terenul lui Hoffe. Astfel că Bayern a rămas singura formație cu punctaj maxim în 6 runde. Adversara Borussiei, deși nou promovată, nu se anunță a fi una facilă și asta pentru că Darmstadt a obținut punct cu Schalke și puncte cu Leverkusen, două dintre formațiile de top.
Ultimul meci transmis în direct din această serie este WBA vs Everton, luni seara de la 22.00. După un start de sezon ezitant, ambele echipe sunt acum pe o pantă ascendentă, reușind să nu piardă vreo partidă în ultimele 3 runde. Un motiv în plus pentru a urmări acest duel: Everton a fost implicată în meciuri foarte frumoase în startul sezonului, și asta dacă ne amintim doar de victoria cu 3-1 împotriva campionilor de la Chelsea.
Live pe Eurosport din Premier League, etapa 7:
- Tottenham vs Man. City, sâmbătă de la 14.45
- Man. United vs Sunderland, sâmbătă de la 17.00
- WBA vs Everton, luni de la 22.00
Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, etapa 7:
- FC Koln vs Ingolstadt, vineri de la 21.30
- Mainz vs Bayern Munchen, sâmbătă de la 16.30
- Hamburg vs Schalke, sâmbătă de la 19.30
- Frankfurt vs Hertha Berlin, duminică de la 16.30
- Dortmund vs Darmstadt, duminică de la 18.30
Toate meciurile din Bundesliga pot fi urmărite Live / integral online pe Player.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ