Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională României, pentru care apărat de 73 de ori în ultimii 11 ani. Unul dintre cei mai buni tricolori din această perioadă a debutat în 2010 la echipa mare a României, pe când avea aproape 25 de ani iar de atunci ”Tătă” a fost o constantă la națională.
Astfel, după pierderea unui jucător atât de important, selecționerul Mirel Rădoi are de luat o decizie importantă în vederea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Helmuth Duckadam știe care sunt cele mai bune opțiuni.

Duckadam i-a oferit variante lui Mirel Rădoi

Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 2 ORE
”Eu zic că nu sunt probleme. Îi avem pe Radu, pe Andrei Vlad și pe Aioani. Sunt portari tineri, de viitor, care pot face față oricând la echipa națională! Eu m-aș duce spre tineri. Dar asta decide selecționerul. Sigur, mai poate apărea și Cojocaru dacă face partide bune. Avem portari buni, tineri, pe care trebuie să îi pregătim de viitor.
Nu-i problemă că Radu e rezervă la Inter. Tătărușanu a jucat la club în ultimii doi ani? Și era cel mai bun jucător al naționalei. Radu a jucat un campionat întreg la Genoa, a fost titularul echipei la Europeanul de tineret. Nu ar fi o problemă. Sigur că ar fi bine să joace și am înțeles că ar putea pleca de la altă echipă. Dar s-a văzut că un portar care nu juca la club poate fi cel mai bun la națională.
Și pe Andrei Vlad îl văd titular. A jucat cu Steaua în Europa, a acumulat destul de multă experiență. De ce nu?”, a declarat Duckadam pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 4 ORE