Cele mai bune cluburi din Scoția s-au pus săptămâna trecută de acord în cadrul unei videoconferințe să încheie actualul sezon al ligii, însă decizia a fost azi adoptată de către consiliul SPFL într-o ședință. Campionatul din Scoția devine astfel al 4-lea campionat al Europei care va opri definitiv sezonul, după Franța, Olanda și Belgia.
Chiar dacă au mai rămas doar opt etape de disputat în campionatul Scoției, reprezentanții ligii au decis că distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus continua să fie necesară. Decizia de a încheia actualul sezon înseamnă faptul că liderii de la Celtic vor fi încoronați campioni pentru al nouălea sezon la rând și al 51-lea din istoria clubului, după ce au construit un avans de 13 puncte față de Rangers.
Cluburile au decis să încheie sezonul conform clasamentului alcatuit după media punctelor pe meci. Hearts este considerată retrogradată, însă mai păstrează o mică speranță: președintele Federației a primit aprobare pentru a lucra la o reorganizare temporară a primei ligi. Hearts avea 4 puncte sub Hamilton, cu 8 meciuri rămase de disputat.
Premier League
"Nu arăt fericit?". Gerrard, ironizat de un fost golgheter din Premier League
11/11/2021 LA 11:50
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rangers se îmbogăţeşte de pe urma lui Gerrard. Suma record plătită de Villa şi cine vine pe Ibrox
11/11/2021 LA 11:06
Premier League
Steven Gerrard a revenit în Premier League. Aston Villa a tras lozul câştigător
11/11/2021 LA 10:17