Cele mai bune cluburi din Scoția s-au pus săptămâna trecută de acord în cadrul unei videoconferințe să încheie actualul sezon al ligii, însă decizia a fost azi adoptată de către consiliul SPFL într-o ședință. Campionatul din Scoția devine astfel al 4-lea campionat al Europei care va opri definitiv sezonul, după Franța, Olanda și Belgia.
Chiar dacă au mai rămas doar opt etape de disputat în campionatul Scoției, reprezentanții ligii au decis că distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus continua să fie necesară. Decizia de a încheia actualul sezon înseamnă faptul că liderii de la Celtic vor fi încoronați campioni pentru al nouălea sezon la rând și al 51-lea din istoria clubului, după ce au construit un avans de 13 puncte față de Rangers.
Cluburile au decis să încheie sezonul conform clasamentului alcatuit după media punctelor pe meci. Hearts este considerată retrogradată, însă mai păstrează o mică speranță: președintele Federației a primit aprobare pentru a lucra la o reorganizare temporară a primei ligi. Hearts avea 4 puncte sub Hamilton, cu 8 meciuri rămase de disputat.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, lider suprem în Champions League. L-a depășit pe Sir Alex Ferguson miercuri seara
02/11/2022 LA 22:25
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Victorii clare pentru Milan, Man City și Real Madrid! Benfica și PSG, la egalitate perfectă în grupă
02/11/2022 LA 12:34
Cupa Mondială FIFA
Japonia este prima țară care anunță lotul pentru Cupa Mondială din Qatar
01/11/2022 LA 08:47