Cu Dybala pe teren din primul minut, Roma a arătat o versiune frumoasă de echipă în amicalul de la Haifa cu Tottenham.
Meciul a fost decis încă din prima repriză. Argentinianul Dybala a centrat perfect din corner pentru lovitura de cap a lui Ibanez, care a punctat precis. Mourinho s-a pregătit exact pentru disputa cu fosta sa echipă. Dybala arată plusul de care romanii aveau nevoie, chiar dacă e clar că mai are de pus la punct condiția fizică.
Tottenham a avut posesia mingii, dar ocaziile mari au lipsit. Au fost două șuturi de la distanță ale lui Son și Perisic, fără a pune însă mari probleme. Un rezultat care a arătat o Romă compactă și atentă, pregătită să facă un sezon foarte bun în Serie A. Urmează acum amicalul cu Sahtior Donețk, de pe Olimpică, pe 6 august!
Premier League
Tuchel și Conte au fost puși sub acuzare de FA, după incidentele de la Chelsea - Tottenham
IERI LA 18:45

Tottenham, prima înfrângere a verii!

Pentru Roma a fost primul success în amicale după trei meciuri în care nu convinseseră. Romanii pierduseră chiar și cu formația de Serie B, Ascoli, 0-1!
De partea cealaltă, Tottenham a dezamăgit la ultimul meci amical înainte de startul în Premie League, contra celor de la Southampton, pe stadionul din nordul Londrei, de sâmbăta viitoare. Pentru echipa lui Conte, înfrângerea cu Roma a fost și prima a verii în cele patru amicale susținute. Londonezii au învins Rangers (2-1) și starurile din Liga sud-coreeană (6-3), și au terminat la egalitate cu Sevilla (1-1).
Premier League
Fanii lui Chelsea, petiție pentru ca Anthony Taylor să nu-i mai arbitreze! Câte semnături au strâns
IERI LA 09:46
Premier League
Antonio Conte, mesaj uluitor pentru Tuchel la miezul nopții: "Noroc că nu te-am văzut!"
IERI LA 05:46