ŢSKA nu a rezistat în faţa unei formaţii mult mai experimentate, cedând pe teren propriu cu 2-0. Chiar dacă pe hârtie duelul părea echilibrat, clujenii s-au impus graţie experienţei. Formaţia care anul trecut uimea Europa, ajungând în primăvara EL, unde era eliminată de Sevilla, viitoarea câştigătoare a competiţiei, după două remize, a ştiut să dicteze ritmul jocului la Sofia. CFR a venit cu un plan tactic foarte bine pus la punct şi doar i-a dat senzaţia lui ŢSKA că poate obţine mai mult. În momentele cheie, campioana României a fost formaţia mai inteligentă şi mai concentrată, cred jurnaliştii de la sud de Dunăre.
"Înfrângere la debut! CFR a "minţit-o" pe ŢSKA", e titlul dat de bulgarii de la sportal.bg, care explică faptul că formaţia din Sofia s-a lăsat angrenată în jocul CFR-ului. Campioana noastră, mai experimentată, şi-a amăgit adversara pentru ca apoi să îi dea loviturile de graţie. A fost un "dans" dictat de formaţia lui Dan Petrescu: deşi i-a dat adversarei impresia că e în meci şi chiar că îl controlează, în unele momente, totul a fost calculat astfel încât CFR să îşi fructifice la maximum atu-urile.

ŢSKA - CFR 0-2 | Bulgarii speră în calificare

Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 6 ORE
Şi tehnicianul lui ŢSKA Sofia, Stamen Belchev, a vorbit despre lipsa de concentrare şi experienţă a elevilor săi. Totuşi, antrenorul de 51 de ani e mulţumit de atitudinea fotbaliştilor şi consideră că şansele la calificarea în primăvara europeană rămân intacte. Roma nu va avea probleme în a câştiga grupa, lupta pentru locul secund urmând a se da între CFR, ŢSKA şi Young Boys.
"Cea mai mare parte a meciului a fost echilibrată. Motivele înfrângerii? Momentele de neatenție, ne-am pierdut concentrarea. Acolo unde știam că inamicul are atu-uri, nu ne-am putut descurca aşa cum voiam. Apoi am pierdut organizarea jocului, ne-am rupt puțin la mijloc și nu am reușit să ne întoarcem meciul. Până la primul gol, am stat mai bine, am controlat partida, am avut posesie. Nu am reuşit să fructificăm cele câteva situații din prima repriză. Apoi a venit al doilea gol şi, deşi intram în criză de timp, aveam nevoie de un singur gol pentru a ne întoarce în meci, dar ceva nu a funcționat.
Pierderea primului meci din Europa League nu îţi dă un sentiment plăcut, dar trebuie să ţinem capul sus, trebuie să ne gândim la următorul meci, care este peste trei zile. În cea mai mare parte, am jucat cum ne doream. Știam că CFR are jucători buni și experimentați şi uneori le-am făcut viaţa mai ușoară, din păcate. Cel mai bun lucru este că echipa a avut reacţie, nu avem de ce să ne fie rușine pentru acest joc", a spus tehnicianul lui ŢSKA, pentru ca apoi să vorbească despre ecuaţia calificării în 16-imile competiţiei: "Roma este favorită, asta e clar. Celelalte trei echipe sunt la un nivel aproximativ egal. Pentru noi, fiecare punct este important. Aceste meciuri sunt ca un bonus pentru noi, dar vom lupta până la ultimul meci pentru fiecare punct".
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 8 ORE