Mirandes a făcut un meci istoric și a câștigat cu 3-1. În ultimii 4 ani, Sevilla a fost eliminată doar de Barcelona și Real Madrid, dar băieșții lui Lopetegui au fost scoși din Cupa de o echipă care se află la mijlocul clasamentului în Spania.

Scuzele lui Lopetegui și noul obiectiv: eliminarea CFR-ului

Premier League
Chelsea a oferit 100 de milioane de euro pentru căpitanul echipei PSG!
ACUM 12 MINUTE
Fostul selecționer al Spaniei și antrenor de la Real, Lopetegui a dus pe Sevilla până pe locul 3 în clasamentul din La Liga, dar această eliminare prematură din Cupă tulbură liniștea de la Sevilla.
”Îmi cer scuze în fața fanilor. Începând de astăzi, vom continua în cele două competiții care ne-au mai rămas. Și atacăm Europa League cu visul de a juca finala”, a declarat el.
CFR Cluj și Sevilla se vor duela în 16-imile Europa League, pe 20 și 27 februarie. Primul meci este la Cluj, iar returul pe legedarul stadion Ramon Sanchez Pizjuan, unde Steaua a cucerit Cupa Campionilor în 1986.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Doi jucători de la Universitatea Craiova, excluși din lot de Laurențiu Reghecampf
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Cum îl poate aduce Dinamo pe Mircea Rednic, chiar dacă Dario Bonetti nu reziliază contractul
ACUM O ORĂ