UPDATE // CFR Cluj va putea pleca spre Malta! Campioana României a primit o derogare din partea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a decola către Malta, acolo unde trupa lui Dan Petrescu o va întâlni pe FC Floriana. Ardelenii vor pleca cu o cursă charter, astăzi, în jurul orei 11:00. Prin urmare, cei de la CFR au scăpat de emoții, iar meciul cu FC Floriana, programat miercuri (ora 22:00) se va disputa.
Știrea inițială
Potrivit Gazetei Sporturilor, cei de la CFR au primit o veste proastă în miez de noapte: zbourile către Malta au fost blocate, motiv pentru care Dan Petrescu și jucătorii săi au rămas blocați, cel puțin pentru moment, în România.
Liga
Real Madrid, victorie pe Bernabeu cu Sevilla! "Galacticii" se distanțează în fruntea clasamentului
ACUM 8 ORE
"Covid-19: Restricții de zbor. Toate zborurile din România, cu destinația Malta, au fost suspendate.", au anunțat autoritățile.

CFR Cluj, blocată în România cu mai puțin de 2 zile înaintea meciului din preliminariile UEFA Champions League, din Malta

Credit imagine: Eurosport

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

CFR Cluj nu poate pleca din România către Malta, pentru meciul din preliminariile UEFA Champions League

Ardelenii se vor adresa în orele următoarele Ministerului Afacerilor Interne și vor încerca să obțină derogarea de care au nevoie.
Campioana se află într-o situație riscantă. CFR ar putea pierde la "masa verde" confruntarea cu FC Floriana dacă nu va putea decola, în cele din urmă, spre Malta, potrivit noului regulament impus de UEFA.
În ultimele 24 de ore au fost raportate 69 de cazuri cu Covid-19 pe teritoriul Maltei. De la startul pandemiei, au fost raportate 1.375 de infectări.
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 8 ORE