"E foarte important că am reușit să ne calificăm din nou în grupe. Avem nevoie de coeficient în Europa, pentru că altfel ne vom îndepărta de Champions League și Europa League în anii următori. Ne dorim să reușim să repetăm performanța de anul trecut, dar lucrurile nu sunt atât de simple. La Roma CFR are noroc, dar e un adversar foarte dificil din punctul meu de vedere și sper să ne putem ridica la nivelul de anul trecut pentru a compensa diferența de valoare.", a declarat Bilașco pentru Digi Sport.

Program infernal pentru CFR Cluj în această toamnă

CFR va avea un program infernal în următoarea perioadă, iar Dan Petrescu a făcut apel la conducerea clubului că are nevoie de întăriri. Cu privire la acest aspect, Marius Bilașsco a spus că se mai pot face transferuri, dar a evitat să dea detalii despre acest subiect: "Programul e foarte comprimat. Vom avea practic 3 partide la rând în Europa League. Avem un lor echilibrat, mai pot să vină jucători, dar pot să și plece, nu putem vorbi de un transfer până nu e ceva concret. Deocamdată nu pot să spun nimic în acest sens. Chiar dacă timpul este foarte scurt e posibil să apară un transfer în ultimul moment. Discuții sunt tot timpul pentru jucătorii noștri, dar nu pot să vă spun dacă sunt sau nu oferte concrete."
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
De asemenea, oficialul clujenilor a vorbit și despre convocarea în premieră a lui Mario Camora la echipa națională și la fel ca și Dan Petrescu s-a declarat foarte încântat de acest lucru: "Mario e un fotbalist extraordinar. Are un CV aproape perfect. A dovedit că merită să fie căpitanul echipei noastre. Faptul că a ajuns la națională nu poate decât să ne bucure ca și club, este o încununare a carierei lui. Noi tot timpul ne dorim să dăm jucători la echipa națională și sunt convoins că în viitor vor mai fi și alți jucători chemați de la CFR."
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE