În ultimele luni, roş-albaştrii au încercat să îi prelungească înţelegerea lui Bălgrădean, al cărui contract cu gruparea vicecampioană expiră în vară. Portarul îşi dăduse acordul verbal pentru o nouă înţelegere, însă CFR s-a mişcat mai repede şi a reuşit să îl convingă.
"Bălgrădean are siguranță, liniște, am discutat, cuvântul e contract”, spunea acum o lună antrenorul vicecampioanei, Bogdan Argeş Vintilă.
Bălgrădean a fost aproape de un transfer în Cipru în toamnă, FCSB cerând pe el 100.000 de euro, însă mutarea nu s-a realizat. De această dată, însă, transferul se va produce, anunţă ProSport. Intrat în ultimele şase luni de contrct, goalkeeperul a acceptat oferta CFR-ului, unde va avea postul de titular asigurat. Asta pentru că Arlauskis şi-a manifestat intenţia de a pleca, iar oficialii clubului i-au promis că nu îi vor face probleme.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 16 ORE

FCSB va miza pe Andrei Vlad

FCSB nu va rămâne complet descoperită odată cu plecarea lui Bălgrădean. Andrei Vlad a fost forţat în trecut de oficialii vicecampioanei, calităţile lui fiind de necontestat.
Totuşi, în faţa presiunii, tânărul goalkeeper a cedat, astfel că şi-a pierdut postul de titular rapid. Acum, la 20 de ani, Vlad va avea din nou şansa să fie titular într-o echipă cu pretenţii, care se luptă pentru play-off.
16 meciuri a strâns Andrei Vlad la FCSB, de la debutul din 2017
Este de aşteptat ca Andrei Vlad să primească şanse încă din acest play-off, mai ales că roş-albaştrii au şanse minime la titlu. El va căpăta astfel experienţă, în dueluri tari, astfel încât din stagiunea viitoare să poată să evolueze la un nivel cât mai apropiat de calităţile sale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03