Fără îndoială, cel mai interesant meci programat este cel dintre PSG și Barcelona, în care toată lumea se întreabă dacăeste cumva posibil ca gruparea catalanăsă reușească o revenire la fel de miraculoasă ca în 2017.
Programul primelor 4 partide din returul optimilor UCL este următorul:
  • Marți, 9 martie, ora 22:00 - Borussia Dortmund vs. Sevilla
  • Marți, 9 martie, ora 22:00 - Juventus vs. FC Porto
  • Miercuri, 10 martie, ora 22:00 - Liverpool vs. Leipzig
  • Miercuri, 10 martie, ora 22:00 - PSG vs. Barcelona
Cupa Mondială FIFA
"Toți sunt o gașcă de hoți, niște nenorociți ordinari!". Un star al Uruguayului a clacat psihic
ACUM 9 MINUTE
Liga Campionilor rămâne competiția preferată și a pariorilor, aici echipele turându-și motoarele la maxim, în meciuri de totul sau nimic, cu un grad de predictibilitate ceva mai mare decât cel al meciurilor din campionatele interne. Pentru fiecare din cele 4 meciuri de top am ales și ponturi cu șanse mari de reușită, excelent cotate în oferta de pariuri Liga Campionilor Unibet.

Borussia Dortmund - Sevilla: Ambele Înscriu și Peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.80 oferită de Unibet

În tur a fost un adevărat spectacol, cu cinci goluri, iar Dortmund s-a impus cu 3-2 la capătul unui meci în care Sevilla a deschis scorul. Nu mai departe de sâmbătă, Dortmund și Bayern au oferit un nou spectacol fotbalistic în Bundesliga, terminat cu victoria bavarezilor 4-2, după ce în minutul 9 era 2-0 pentru Borussia (ambele goluri marcate de Haaland).
Profitând de avantajul din tur, Dortmund pornește cu prima șansă la calificare în sferturile UCL, în condițiile în care se descurcă foarte bine pe teren propriu. În ultimele patru meciuri de acasă, Dortmund are tot atâtea victorii. Iar ultima înfrângere pe teren propriu datează tocmai din decembrie 2020. Sevilla a cedat și ea în weekend, 1-2 la Elche. Sunt așadar șanse foarte mari ca meciul să fie unul spectaculos, iar cota de 1.80 disponibilă la Unibet în secțiunea Pariuri Combo este mai mult decât atractivă.
https://i.eurosport.com/2021/03/09/3008654.jpg

Juventus - FC Porto: Nu înscriu ambele echipe, la o cotă de 1.83 oferită de Unibet

Juventus a pierdut prima manșă cu 2-1 și se poate spune că „tremură” pentru calificare. Are deja antecedente din ediția precedentă, când a fost oprită de Lyon în optimile de finală, chiar dacă a câștigat manșa retur.
De această dată, Juventus va fi, cu siguranță, mult mai atentă și extrem de precaută în defensivă, deoarece un gol primit va cântări dublu.
Defensiva lui Pirlo și-a făcut treaba cu brio în ultimele meciuri de acasă (un gol primit în 8 meciuri), astfel că Juventus are motive serioase să creadă într-o nouă victorie la zero.
Pe FC Porto a învins-o cu 1-0 acasă la ultima partidă, disputată în Champions League 2017. Iar Porto a pierdut în toate cele trei deplasări de la Torino.
Așadar, cota de 1.83 oferită de Unibet pentru un pariu că doar o echipă va înscrie este excelentă, în condițiile în care este valabilă și în sens invers, chiar și dacă Juventus nu va marca, iar Porto o va face.
https://i.eurosport.com/2021/03/09/3008655.jpg

Liverpool - Leipzig: Ambele Marchează și Peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.92 oferită de Unibet

Chiar dacă are probleme în Premier League, acolo unde șirul eșecurilor consecutive pe propriul teren tocmai a ajuns la 6, Liverpool s-a ridicat totuși la nivelul așteptărilor în Champions League.
Prima manșă contra lui Leipzig a câștigat-o cu 2-0, iar acum Liverpool se întoarce la Budapesta din postura de favorită. Sunt șanse mari ca meciul să fie unul spectaculos, având în vedere că Leipzig va fi „All in” pe Puskas Arena (se joacă în Ungaria, ca și în tur), iar energizanta echipă din Leipzig vine după 3 victorii în deplasare, toate 3 obținute cu scorul de care are nevoie miercuri, 3-0.
Din acest motiv, cota de 1.92 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo de la Unibet este mai mult decât interesantă.
https://i.eurosport.com/2021/03/09/3008657.jpg

PSG - Barcelona: Sub 3.5 goluri, la o cotă de 1.77 oferită de Unibet

În meciul din această săptămână care stârnește cel mai mare interes, FC Barcelona încearcă o nouă revenire spectaculoasă.
Catalanii au pierdut prima manșă cu 4-1, iar acum merg la Paris cu dorința de a face o partidă mare. Barca are deja experiența din 2017, când s-a impus cu 6-1 în returul optimilor Champions League, după ce prima manșă a pierdut-o cu 4-0.
FC Barcelona are cota 15.00 să obțină calificarea, astfel că PSG este mai mult decât favorită. Francezii știu deja ce poate Barcelona, motiv pentru care își vor lua măsuri de precauție și își vor organiza cu maximă atenție jocul defensiv.
Ambele echipe au câștigat partidele din weekend fără gol primit, Brest - PSG 0-3 și Osasuna - Barcelona 0-2.
https://i.eurosport.com/2021/03/09/3008659.jpg
În aceste condiții, cota de 1.77 disponibilă la Unibet pentru pariul Sub 3.5 goluri merită încercată.
Cotele din acest articol sunt disponibile în oferta Unibet, agenție care are și mai multe promoții speciale la meciurile din Champions League, precum concursul Predictor UCL cu premii de 125.000 RON - participare gratuită. În plus, cei care mizează pre-meci minim 50 RON - cu funcția Creare pariu - pe meciurile din Champions League, la o cotă de cel puțin 1.40, vor primi un pariu live de 25 RON.
Cupa Mondială FIFA
Granit Xhaka, un nou gest controversat! Cum a sărbătorit elvețianul de origine kosovară victoria
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Surprize, controverse și lacrimi. 20 de lucruri inedite din faza gruelor
ACUM 3 ORE