Update 15.20 UEFA a anunțat că invită toate federațiile să discute într-o videoconferință despre pericolul COVID-19. Aceasta va avea loc pe 17 martie, adică marțea viitoare.
În acest condiții, partidele din Europa League din această seară se vor putea disputa așa cum era programat până acum, cu excepția meciurilor Sevilla - Roma și Inter - Getafe.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM 2 ORE
-----
Cazurile tot mai multe de pacienți cu virusul COVID-19 au semănat panică în Europa, cea mai afectată țară din acest punct de vedere fiind Italia. Serie A și La Liga au anunțat deja că își suspendă activitatea pentru cel puțin două săptămâni, iar firul evenimentelor conduce spre o decizie similară din partea UEFA cu privință la Champions League și UEFA Europa League.
Deja partidele Sevilla - AS Roma și Inter Milano - Getafe, considerate de forul european meciuri cu risc mare din perspectiva răspândirii infecției de Covid-19, au fost anulate, iar ultimele evenimente nu oferă spațiu de manevră forului continental.
Daniele Rugani a fost descoperit pozitiv la testul pentru coronavirus, astfel că jucătorii lui Juve vor fi cu toții testați pentru virus. Se vorbește deja de intrarea în carantină a fotbaliștilor, astfel că partida cu Lyon, din returul optimilor Champions League e greu să se mai dispute.
De puțin timp, Real Madrid a confirmat oficial informația că un jucător al echipei de baschet a fost depistat pozitiv cu coronavirus. De asemenea, clubul a confirmat că atât jucătorii echipei de baschet, cât și ai celei de fotbal intră în carantină. Cele două loturi folosesc aceeași bază de antrenamente. Ca atare, și confruntarea Manchester City - Real Madrid se află în imposibilitatea de a se desfășura. Atât partida de la Torino, cât și cea de la Macnhester erau programate inițial pentru săptămâna viitoare.
UEFA nu a făcut un anunț oficial, dar singura problemă e reprezentată de perioada în care vor fi suspendate competițiile și ce s-ar putea face astfel încât Champions League și Europa League să se poată încheia. Suspendarea lor provizorie e în acest context doar o chestiune de minute sau, poate, ore.

Euro 2020, amânat un an?

Cum toate competițiile vor fi în cel mai fericit caz decalate, se studiază posibilitatea ca și Euro 2020 să fie amânat pentru un an.
Asta și ca urmare că încă nu se știu toate formațiile participante. La finalul lui martie, ar fi trebuit să aibă loc meciurile de baraj, la care urma să participe și România. Ca atare, s-a vehiculat tot mai puternic în ultimele zile posibilitatea ca turneul final să aibă loc în 2021, o măsură care pare a se justifica din toate punctele de vedere.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM 3 ORE
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
ACUM 3 ORE