Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

6 echipe sunt deja în optimile Champions League. Guardiola și Mourinho s-au calificat aseară

Ion Alexandru

Actualizat 27/11/2019 la 09:10 GMT+2

După primele opt meciuri din etapa a cincea din grupele Ligii Campionilor, Real Madrid, Tottenham și Manchester City și-au asigurat calificarea în optimile competiției.

Dele Alli is congratulated by Jose Mourinho, Manager of Tottenham Hotspur as he leaves the pitch during the UEFA Champions League group B match between Tottenham Hotspur and Olympiacos on November 26, 2

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a avut victoria "în mână" în fața campioanei Franței, PSG. "Galacticii" au deschis scorul în minutul 17 prin Benzema. Același Benzema a punctat și în minutul 79 și a dus scorul la 2-0. Două minute mai târziu, Mbappe a redus din difrență, iar în minutul 83 Sarabia a restabilit egalitatea. S-a încheiat 2-2, dar Real Madrid și-a asigurat accederea în optimile Ligii Campionilor.

Grupa A, clasament după 5 etape:

1. PSG - 13 puncte
2. Real Madrid - 8 puncte
3. Club Brugge - 3 puncte
4. Galatasaray - două puncte
Revenit pe banca tehnică, Jose Mourinho nu a avut meci ușor în fața celor de la Olympiakos. Tottenham a fost condusă până în minutul 50 pe teren propriu. El Araby (min. 6) Semedo (min. 19) au marcat pentru greci, în timp ce Alli (min. 45+1), Kane (min. 50, 77) și Aurier (min. 73) au întors scorul. Vicecampioana Europei s-a impus cu 4-2 și merge și ea în optimile Ligii Campionilor.

Grupa B, clasament după 5 etape:

1. Bayern Munchen - 15 puncte
2. Tottenham - 10 puncte
3. Crvena Zvezda - 3 puncte
4. Olympiakos - un punct
Manchester City a remizat marți seară cu Șahtior Donețk, scor 1-1 (Gundogan min. 56 / Solomon min. 69), dar a profitat de rezultat înregistrat în al doilea meci al grupei C, victoria italienilor de la Atalanta în fața formației Dinamo Zagreb, scor 2-0 (Muriel min. 27, Gomez min. 47). Astfel, campioana Angliei s-a calificat în optimile Ligii Campionilor cu 11 puncte adunate în cinci etape. În grupa C a mai rămas un loc liber pentru a merge mai departe în Liga Campionilor, toate cele trei formații (Șahtior, Dinamo Zagreb) pot ajunge pe poziția a doua.

Grupa C, clasament după 5 etape:

1. Manchester City - 11 puncte
2. Șahtior Donețk - 6 puncte
3. Dinamo Zagreb - 5 puncte
4. Atalanta - 4 puncte
În grupa D, Juventus este deja calificată în optimi, astfel că a mai rămas un loc. Atletico Madrid și Lverkusen se vor lupta în ultima rundă pentru a ajunge în optimi.

Grupa D, clasament după 5 etape:

1. Juventus - 13 puncte
2. Atletico Madrid - 7 puncte
3. Leverkusen - 6 puncte
4. Lokomotiv Moscova - trei puncte
Lista completă a echipelor calificate în optimile Ligii Campionilor până în acest moment: PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, Tottenham, Manchester City și Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo