Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Analiza antrenorului lui Hagi, după lecția primită de la Salzburg. Ianis, "uitat" din nou pe bancă

Cristian Mihală

Publicat 28/11/2019 la 11:22 GMT+2

Hannes Wolf, noul antrenor al lui Ianis Hagi la Genk, a analizat cauzele eșecului la scor cu Salzburg, 1-4, în grupele Champions League. Tehnicianul a admis că austriecii sunt superiori la toate capitolele, marele avantaj fiind reprezentat de faptul că evoluează împreună de mai mulți ani.

genk salzburg

Credit imagine: Eurosport

Înlocuirea lui Mazzu cu Hannes Wolf era văzută de mulți drept cheia ieșirii din criză a campioanei Belgiei. Acesta s-a aflat la al doilea meci pe banca lui Genk, însă nici de această dată nu a reușit să își împingă formația spre victorie, după ce în weekend remizase la Mouscron.
Pentru Ianis Hagi, nimic nu s-a schimbat. Uitat pe bancă de Mazzu, internaționalul nostru nu pare să se bucure nici de încrederea noului tehnician. Dacă sâmbătă a fost rezervă neutilizată, de această dată fostul jucător al Viitorului a prins ultimele 10 minute.
Partida a fost unidirecționată, chiar dacă în unele momente Genk a dat senzația că se poate ridica la valoarea adversarului, după cum a spus și Wolf.
"Știam că Salzburg este o echipă puternică, care joacă în mare viteză. În prima repriză a fost în multe momente un joc echilibrat. Au avut câteva șanse bune, dar și noi am avut o oportunitate bună de a marca. Am primit însă gol și pentru că ne-am pierdut concentrarea, al doilea gol a venit imediat", a spus povestea meciului.

Antrenorul lui Genk, mulțumit de atitudinea jucătorilor

Dacă Salzburg a evoluat în unele momente impresionant, dovedind astfel că partidele excelente contra lui Liverpool și Napoli nu au fost o întâmplare, tehnicianul lui Genk poate fi mulțumit cu atitudinea jucătorilor săi. Aceștia au alergat enorm, încercând să compenseze astfel diferența de valoare.
"În a doua repriză, am vrut să ne ridicăm din punct de vedere moral și să jucăm ofensiv fără să acordăm prea multe spații. Jucătorii mei au dat totul, au luptat pentru asta. Nu pot spune nimic rău despre atitudinea lor. Salzburg este un adversar dificil, sunt băieți care joacă împreună de câțiva ani. Am pierdut astăzi împotriva unei echipe foarte puternice", a mai spus Wolf.
Genk este ultima în grupă, cu un singur punct după 5 etape și un golaveraj extrem de slab: 5-16. Salzburg speră încă în calificare, dar în ultima rundă în Austria vine Liverpool, nimeni alta decât deținătoarea UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo