Real Madrid s-a impus în deplasare cu Atalanta, scor 1-0, și a făcut un pas mare către calificarea în sferturile UEFA Champions League. Formația pregătită de Zinedine Zidane a beneficiat de un "cadou" după numai 17 minute scurse la Bergamo.
Freuler, mijlocașul italienilor, l-a faultat la marginea careului pe Ferland Mendy, fundașul Realului. Arbitrul Tobias Stieler n-a stat pe gânduri și a scos direct cartonașul roșu.
Decizia a fost contestată de jucătorii Atalantei, care s-au apărat spunând că Mendy nu se afla într-o situație iminentă de gol în momentul contactului. Pe imagini se poate observa că în zona lui Freuler și Mendy se mai afla și căpitanul italienilor, Toloi.
Liga Campionilor UEFA
Istvan Kovacs va arbitra o sumedenie de vedete, în Champions League! La ce meci a fost delegat
ACUM 6 ORE

Atalanta - Real Madrid 0-1. Capello

: "

Arbitrul a distrus meciul!

"

Jurnaliștii catalani au răbufnit după faza respectivă, spunând că Real Madrid "a fost încă o dată avantajată de arbitri în Champions League". Chiar și cu om în plus, trupa lui Zidane a dat lovitura târziu, tocmai în minutul 86. Același Mendy, care a obținut cartonașul roșu, a marcat un eurogol, cu un șut plasat de la marginea careului, expediat în vinclu.
La rândul său, renumitul tehnician Fabio Capello consideră că arbitrul german i-a acordat mult prea ușor cartonașul roșu lui Freuler, având în vedere că "nu era ultimul apărător, iar Mendy se ducea către exterior":
"Arbitrul a distrus meciul! Nu era ultimul jucător, iar Mendy oricum se ducea către exterior. A fost un fault de galben. Ar fi fost frumos ca Atalanta să poată juca cu forţe egale un meci atât de important precum cel cu Real", a spus Fabio Capello, citat de Mundo Deportivo.

Atalanta - Real Madrid 0-1. Capello a remarcat reacția lui Zidane, după golul lui Mendy: "Ați văzut cum râdea?"

Capello a remarcat și momentul în care Zidane a răbufnit pe marginea terenului, după golul splendid marcat de Mendy, cu piciorul său mai slab:
"Atalanta a luat un gol care putea fi evitat. A fost condamnată să primească gol de la un jucător care trage rar cu piciorul drept. Nici lui Zidane nu-i venea să creadă. Aţi văzut cum râdea? Atalanta a fost ghinionistă, dar calificarea se va juca în meciul retur de la Madrid", a completat Fabio Capello.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Liga Campionilor UEFA
Solskjaer, încântat de CR7, dar a elogiat un alt jucător de la United: "A fost cel mai bun din lume"
30/09/2021 LA 08:19
Liga Campionilor UEFA
"De asta m-am întors!". Ronaldo anunță că Manchester United va domina din nou Europa
30/09/2021 LA 06:10