Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atalanta - Real Madrid 0-1. Reacția lui Zidane l-a surprins pe Capello: "Ați văzut cum râdea?"

Cosmin Cioboata

Publicat 25/02/2021 la 11:15 GMT+2

Real Madrid a câștigat la limită, scor 1-0, duelul de pe terenul Atalantei, din turul optimilor UEFA Champions League. Campioana Spaniei a evoluat mai bine de 70 de minute în superioritate numerică, după eliminarea controversată a lui Freuler.

Zinedine Zidane (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus în deplasare cu Atalanta, scor 1-0, și a făcut un pas mare către calificarea în sferturile UEFA Champions League. Formația pregătită de Zinedine Zidane a beneficiat de un "cadou" după numai 17 minute scurse la Bergamo.
Freuler, mijlocașul italienilor, l-a faultat la marginea careului pe Ferland Mendy, fundașul Realului. Arbitrul Tobias Stieler n-a stat pe gânduri și a scos direct cartonașul roșu.
Decizia a fost contestată de jucătorii Atalantei, care s-au apărat spunând că Mendy nu se afla într-o situație iminentă de gol în momentul contactului. Pe imagini se poate observa că în zona lui Freuler și Mendy se mai afla și căpitanul italienilor, Toloi.

Atalanta - Real Madrid 0-1. Capello: "Arbitrul a distrus meciul!"

Jurnaliștii catalani au răbufnit după faza respectivă, spunând că Real Madrid "a fost încă o dată avantajată de arbitri în Champions League". Chiar și cu om în plus, trupa lui Zidane a dat lovitura târziu, tocmai în minutul 86. Același Mendy, care a obținut cartonașul roșu, a marcat un eurogol, cu un șut plasat de la marginea careului, expediat în vinclu.
La rândul său, renumitul tehnician Fabio Capello consideră că arbitrul german i-a acordat mult prea ușor cartonașul roșu lui Freuler, având în vedere că "nu era ultimul apărător, iar Mendy se ducea către exterior":
"Arbitrul a distrus meciul! Nu era ultimul jucător, iar Mendy oricum se ducea către exterior. A fost un fault de galben. Ar fi fost frumos ca Atalanta să poată juca cu forţe egale un meci atât de important precum cel cu Real", a spus Fabio Capello, citat de Mundo Deportivo.

Atalanta - Real Madrid 0-1. Capello a remarcat reacția lui Zidane, după golul lui Mendy: "Ați văzut cum râdea?"

Capello a remarcat și momentul în care Zidane a răbufnit pe marginea terenului, după golul splendid marcat de Mendy, cu piciorul său mai slab:
"Atalanta a luat un gol care putea fi evitat. A fost condamnată să primească gol de la un jucător care trage rar cu piciorul drept. Nici lui Zidane nu-i venea să creadă. Aţi văzut cum râdea? Atalanta a fost ghinionistă, dar calificarea se va juca în meciul retur de la Madrid", a completat Fabio Capello.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo