SID

Valencia - Atalanta se va juca cu porțile închise din cauza coronavirusului

Valencia - Atalanta se va juca cu porțile închise din cauza coronavirusului

05/03/2020 la 16:47Actualizare 05/03/2020 la 16:52

Partida din Champions League dintre Valencia şi Atalanta se va juca cu porţile închise. Decizia a fost luată de autoritățile spaniole ca măsură de precauţie împotriva epidemiei de coronavirus. Suporterii care și-au cumpărat bilete vor primi banii înapoi.

Autorităţile din Spania au luat decizia ca partida dintre Valencia şi Atalanta din Liga Campionilor să se joace fără suporteri. Ana Barcelo, ministrul sănătăţii publice, a declarat că această decizie este finală şi irevocabilă. În partida din turul optimilor, Atalanta a învins Valencia cu scorul de 4-1.

Clubul Atalanta a confirmat această veste pe site-ul oficial şi a anunţat că banii cheltuiţi pe bilete vor fi returnaţi suporterilor. În Italia au fost înregistrate peste 3000 de cazuri de coronavirus. Guvernul italian a decis ca toate evenimentele sportive să se desfăşoare fără public. Partida dintre Valencia şi Atalanta din returul optimilor UEFA Champions League se joacă marţi, de la ora 22.00.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.