Atletico Madrid a început bine meciul de la Moscova iar în minutul 10 puștiul Joao Felix a ratat prima mare ocazie a echipei lui Diego Simeone. Spaniolii au continuat cu pressingul agresiv iar în cele din urmă au reușit să deschidă scorul în minutul 18 printr-o lovitură de cap superbă a lui Jose Maria Gimenez. Trebuie menționată însă și centrarea perfectă a lui Hector Herrera.
Totul părea să meargă conform planului pentru echipa lui Diego Simeone însă în minutul 25 arbitrul a dictat penalty pentru gazde pentru un presupus henț la Hector Herrera. Decizia a fost luată după consultarea cu imaginile video, însă pare că Herrera nu ar fi putut evita contactul cu mingea. Cu toate acestea, decizia s-a menținut iar Miranchuk a transformat fără probleme de la punctul cu var pentru a aduce egalitatea pentru gazde.
Liga Campionilor UEFA
Chelsea a lansat o ediție limitată de tricouri! Fanii s-au revoltat când au văzut cât costă
ACUM 3 ORE

Lokomotiv Moscova - Atletico Madrid 1-1. Spaniolii au dominat, dar fără ocazii importante

Partea a doua a meciului a început cu Atletico fiind clar în control iar la 10 minute de la restart, Joao Felix a trimis o adevărată ”torpilă” spre poarta adversă de la marginea careului, însă mingea a fost respinsă pe ultima sută de metri de Guilherme.
Atletico a reușit să înscrie în cele din urmă... numai că Suarez era cam doi metri în offside. Uruguayanul nu a putut protesta, poziția fiind una evident, dar presiunea trupei lui Simeone creștea pe minut ce trece.
Cu toate acestea, meciul s-a încheiat la egalitate iar Atletico rămâne cu patru puncte după primele trei meciuri din UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Guardiola, declarația serii în Ligă: "Nu poți găti delicios, dacă nu stai destul în bucătărie"
ACUM 14 ORE