Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atmosferă ca în peluză! Jucătorii lui Bayern au adus tobe și portavoce în vestiar

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/08/2020 la 12:16 GMT+3

Bayern Munchen a câștigat duminică seară pentru a șasea oară în istoria clubului UEFA Champions League iar sărbătoarea a continuat și în vestiarul bavarezilor.

Bayern a sărbătorit câștigarea Champions League și în vestiar

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen s-a impus cu 1-0 împotriva lui PSG și a cucerit trofeul UEFA Champions League. Kingsley Coman a marcat unicul gol al meciului de la Lisabona și a adus în vitrina bavarezilor cel de-al 6-lea trofeu intercontinental suprem.
Kingsley Coman a marcat cel mai important gol al carierei în minutul 60. Atacantul francez a reluat excelent cu capul din careu, după o centrare ideală expediată de Joshua Kimmich. S-a încheiat 1-0 pentru Bayern Munchen, care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după cele obținute în 1974, 1975, 1976, 2001 și 2013.

Sărbătoarea ca în peluză în vestiar

Jucătorii lui Bayern au continuat sărbătoarea acestui moment istoric și în vestiar acolo unde au fost fost echipați ca adevărați ultrași, cu tobe și portavoce. Printre cei mai activi a fost Alphonso Davies care la doar 19 ani a devenit primul canadian din istorie care câștigă UEFA Champions League.
Succesul este unul remarcabil mai ales dacă ne gândim la faptul că Hansi Flick a preluat echipa după o înfrângere cu 5-1 în fața lui Eintracht Frankfurt, în ultimul meci al lui Niko Kovac. Bayern era atunci pe locul 4 în Bundesliga și în cădere liberă, însă fostul secund al lui Low la naționala Germaniei a revitalizat echipa complet și a făcut din această stagiune unul dintre cele mai bune sezoane din istoria clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo