Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Benzema, după incidentul de la pauza meciului Monchengladbach - Real Madrid 2-2

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/10/2020 la 16:09 GMT+2

Karim Benzema a intrat din nou în atenția presei internaționale, după ce i-ar fi spus lui Ferland Mendy să nu-i mai paseze lui Vinicius Junior, la pauza meciului Borussia Monchengladbach - Real Madrid 2-2, din grupele UEFA Champions League.

Karim Benzema (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Benzema a fost nemulțumit de egoismul lui Vinicius, care a ezitat să-i paseze în câteva rânduri, alegând să finalizeze fazele pe cont propriu. Mai multe publicații cunoscute din Europa au scris despre un moment inedit petrecut pe tunelul stadionului din Germania, la pauza meciului.
"Nu îi pasa, frate, ăsta joacă împotriva noastră!", i-ar fi spus Benzema conaţionalului Ferlan Mendy, potrivit Get French Football News.
Ştirea a fost preluată de marile publicaţii din Vest, inclusiv de Marca și AS, jurnaliştii spanioli asumându-şi că Benzema făcea referire la Vinicius.
Presa iberică susţine că, în afara terenului, Benzema şi Vinicius nu au deloc o relaţie rea. Motivul din spatele sfatului către Mendy a fost legat strict de binele echipei şi a fost legat doar de confruntarea de aseară.
De notat că într-adevăr Vinicius a avut o prestaţie slabă aseară, fiind primul schimbat de Zidane (în minutul 70, cu Hazard).

Reacția lui Benzema, după incidentul de la pauza meciului Monchengladbach - Real Madrid 2-2

Karim Benzema n-a stat prea mult pe gânduri și le-a oferit o replică ironică jurnaliștilor care au scris despre incidentul de pe tunelul stadionului.
Atacantul francez a postat o fotografie pe contul de Instagram, alături de celebrul proverb "Câinii latră, ursul merge". Prin acest gest, Benzema vrea să arate că nu se lasă afectat de informațiile din presă, ci se concentrează doar pe jocul său din teren.
Karim Benzema
Benzema a fost cel care a redus din diferență aseară, la scorul de 2-0 pentru Borussia Monchengladbach.
Marcus Thuram a reușit o "dublă" pentru germani, iar Benzema a reaprins speranțele madrilenilor în minutul 87. Casemiro a smuls un punct în minutul 90+3, când a reluat sub bară centrarea lui Sergio Ramos. A fost primul punct obținut de Real în noua stagiune din Champions League.
Pentru trupa lui Zidane urmează două meciuri cu Inter, în competiția supremă.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo