Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, surprins când a aflat că va fi căpitanul lui United: "Nu mă așteptam!"

Cosmin Cioboata

Publicat 19/10/2020 la 22:01 GMT+3

Manchester United se pregătește pentru debutul în grupele UEFA Champions League. "Diavolii" vor juca în deplasare, cu PSG, iar Bruno Fernandes va purta în premieră banderola de căpitan la formația lui Ole Gunnar Solskjaer.

Bruno Fernandes celebrates

Credit imagine: Getty Images

Harry Maguire, căpitanul obișnuit al lui United, va lipsi în duelul de la Paris din cauza unei accidentări. Solskjaer a analizat situația și a ajuns la concluzia că Bruno Fernandes, mijlocașul transferat în iarnă de la Sporting Lisabona, este cel mai potrivit jucător pentru rolul de căpitan.
Managerul norvegian a făcut anunțul la conferința de presă, la care a participat și Bruno. Portughezul a fost extrem de surprins când a aflat, iar figura lui spune totul. Mijlocașul a avut o mimică a feței foarte amuzantă, surprinsă de camerele din sală.
"Căpitanul stă chiar acum lângă mine. Bruno va purta banderola la meciul de mâine. El a avut un impact pozitiv uriaș de când a sosit la echipă. Cifrele sale vorbesc de la sine, iar evoluțiile lui au fost extrem de lăudate. A adus o sclipire în echipă și sperăm că și noi am adus o sclipire în cariera lui. A avut un rol important în sezonul precedent și sperăm că lucrurile bune vor continua.", a declarat Solskjaer, la conferința de presă.

Bruno Fernandes, surprins când a aflat că va fi căpitanul lui United la meciul cu PSG: "Nu mă așteptam!"

Bruno Fernandes a fost prins "pe călcâie" în momentul anunțului. După ce și-a revenit din "șocul" primit, lusitanul le-a mărturisit jurnaliștilor din sală că exact atunci a aflat și el vestea:
"Nu mă așteptam la asta! Acum am aflat și eu, la fel ca și voi. Reprezintă o onoare și o realizare importantă pentru mine. Totuși, cu toții suntem căpitani. Trebuie să ajutăm și să fim lideri, fiecare în felul său. Consider că am jucat bine în ultimele luni, dar vreau să mă dezvolt și mai mult. Știu că pot mai bine. Sunt sigur că vom avea rezultate mai bune în continuare.", a spus Bruno Fernandes, la conferința de presă.
Maguire nu este singurul jucător care va absenta în meciul cu PSG. Solskjaer nu se va putea baza nici pe noul venit Edinson Cavani - care a bifat un singur antrenament -, Mason Greenwood, Eric Bailly și Jesse Lingard - cu toții accidentați.
Manchester United a avut probleme uriașe de lot și la ultima întâlnire cu PSG. În ciuda accidentărilor, "diavolii" s-au impus cu 3-1 și s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, în urmă cu două sezoane.
PSG - Manchester United se joacă mâine seară, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo