Articol scris de Romeo Ene
Restricţiile de călătorie au afectat mai multe meciuri în acest sezon de Champions League. Echipa lui Guardiola a câştigat cu 2-0 meciul-tur.

Etihad Stadium, opțiunea inițală a UEFA

Premier League
Guardiola se alătură contestatarilor Super Ligii Europei: "Nu este sport dacă nu contează că pierzi"
ACUM O ZI
Dacă pentru meciul tur s-a decis de la început că va avea loc în Ungaria, pentru partida-retur, UEFA anunţase, iniţial, că partida se poate disputa în Anglia. Totuşi, meciul de pe 16 martie se va disputa într-un loc neutru, potrivit UEFA. Este cel mai recent meci afectat de restricţiile de călătorie impuse de pandemia de coronavirus din Europa.
"UEFA poate confirma oficial că meciul-retur din optimile de finală ale Champions League, dintre Manchester City şi Borussia Monchengladbach se va disputa pe „Puskás Aréna”, din Budapesta. UEFA ar dori să mulţumească celor 2 echipe pentru cooperarea strânsă şi pentru sprijinul acordat, precum şi Federaţiei Maghiare de Fotbal pentru înţelegere şi pentru decizia de a accepta organizarea meciului", a declarat forul de conducere prin intermediul unui comunicat.
Jocurile din cupele europene care au implicat echipe precum Chelsea, Liverpool, Manchester United şi Arsenal sunt, de asemenea, printre cele care au fost mutate în ţări neutre din cauza restricţiilor de călătorie generate de pandemia de coronavirus.
Fotbal
"Superliga, începutul unui nou capitol". Scrisoarea directorului executiv de la Milan
ACUM O ZI
Fotbal
Arbitri cu microfoane și meciuri mai scurte. Schimbări istorice propuse de Super Liga Europei
IERI LA 11:12